Torres misfornøyd med klubbens ambisjoner

Torres skal ha fortalt Dalglish og Comolli at Liverpool FC ikke lenger kan måle seg med hans ambisjoner. Luis Garcia tror Torres ønsker å vinne trofeer.

Ifølge Tony Barrett i The Times har Fernando Torres og hans representanter fortalt Kenny Dalglish og Damien Comolli at klubben ikke lenger matcher hans ambisjoner, og at det er årsaken til at han vil forlate Liverpool FC.

Den potensielle nye eieren av Liverpool som Torres fikk møte i Madrid, og som kunne tilby den “quick fixen” han ønsket, var Kenny Huang. Derfor valgte spissen å bli værende sist sommer, men under New England Sports Ventures synes ikke Torres at klubben har hatt den utviklingen han håpet på.

Fernando Torres har heller ikke deltatt på sosiale arrangementer sammen med lagkameratene den seneste tiden, men har istedet distansert seg fra kollegene.

Garcia tror Torres ønsker trofeer
Tidligere Liverpool-spiller Luis Garcia tror at Fernando Torres ønsker å vinne trofeer, og at det er årsaken til at spissen ønsker å skifte klubb. Liverpool har ikke vunnet noen titler etter at Torres kom til klubben sommeren 2007.
- Torres forlot Atlético i søken etter trofeer og titler. Han har ikke oppnådd noe av det. Kanskje det er på tide å tenke på en overgang. Liverpool sliter i ligaen og med alle forandringerne som er gjort, er det kanskje et bra øyeblikk å dra, sier Luis Garcia til BBC Radio 5 Live.

- Det er alltid vanskelig å flytte på seg. Jeg vet han elsket å komme til Liverpool. Jeg er litt overrasket at han ønsker seg til Chelsea. Jeg tror det blir meget hardt for ham. Han elsket Atlético, men reiste til Liverpool. Det var vanskelig, men han gjorde det fordi han var overbevist om at han ville oppnå alt han ønsket. Jeg tror det vil bli vanskelig for ham og Liverpools supportere.