Torres tror det løsner snart

Fernando Torres mener Liverpool utvikler seg i riktig retning under Kenny Dalglish, men er frustrert over å måtte dele poeng med Everton. Nå håper han de røde kan begynne å vinne kamper igjen snart.

De røde har kun vunnet en kamp i 2011, og har nå gått fire kamper uten seier. Fernando Torres synes det er frustrerende at det ikke ble seier i går, men tror laget er på vei i riktig retning under Kenny Dalglish.

- Vi er skuffet over resultatet, men forbedrer oss og utvikler oss i riktig retning. Vi får se hva som skjer i den neste kampen. Vi er nødt å ta tre poeng i hver eneste kamp, sa Torres i Carlsberg Lounge i går.

- Dersom vi hadde tatt sjansene våre, spesielt i første omgang, så kunne vi ha ledet med to-tre mål til pause, men slik er fotballen. I den andre omgangen startet de bra og scoret to mål. Etter det reagerte vi bra, og fikk utlignet til 2-2. Vi hadde våre sjanser mot slutten, men du får ikke alltid belønningen du fortjener for å spille bra. Vi er skuffet over det.

- Målet vårt er å vinne kamper. Vi får se hva som skjer mot slutten av sesongen, men det er lenge siden vår forrige seier. Vi spiller bedre. Det viktigste er resultatene, men dersom vi spiller som dette vil de komme snart, avsluttet Torres.

Dette var hans 100. ligakamp for de røde. Han har scoret 63 mål på de kampene.