Tre kamper også for Song

Arsenals Alex Song har akseptert fotballforbundets tiltale om voldelig oppførsel mot Newcastle, og må dermed i likhet med lagkamerat Gervinho se kampen mot Liverpool fra tribunen. Nye klubber for Tony Warner og Djimi Traore.

Det engelske fotballforbundet bekrefter på sine offisielle nettsider at Alex Song vil starte en tre kampers suspensjon umiddelbart, etter at han aksepterte tiltalen om voldelig oppførsel. Song ble tiltalt etter å ha tråkket på Joey Barton med vilje i lørdagens kamp mot Newcastle.

I tillegg til suspensjoner på Song og lagkamerat Gervinho har Arsenal også skadeproblemer foran lørdagens kamp mot Liverpool. Kieran Gibbs, Johan Djourou og Armand Traore har alle sluttet seg til Jack Wilshere på behandlingsbenken på Emirates. Gibbs og Djourou pådro seg hamstringskader i gårsdagens kamp mot Udinese, mens Traore ble skadet i en reservelagskamp mot Manchester United. Dette kan bety at Thomas Vermaelen spiller back mot Liverpool, og at Sebastien Squillaci tar plassen som midtstopper. Emmanuel Frimpong er kandidat til å vikariere som midtbaneanker for Song.

Nye klubber for Warner og Traore
Tidligere reservekeeper i Liverpool, Tony Warner, har skrevet under for Wellington Phoenix på New Zealand i en alder av 37 år. Samtidig har tidligere Liverpool-forsvarer Djimi Traore skrevet under for franske Marseille. 31-åringen ble frigitt av Monaco etter fjorårssesongen.