Trio om transfers og spillere

Ian Ayre opplyser at det ikke finnes noe transferbudsjett. Damien Comolli vil ikke hente inn spillere som Kenny Dalglish ikke ønsker. King Kenny mener laget er bedre enn form og resultater skulle tilsi. Imponert over Martin Kelly.

Liverpool blir linket til flere spillere nå i januar. Foreløpig er det usikkert hva Anfield-klubben vil foreta seg på overgangsmarkedet.

Ian Ayre: - Det er ikke noe transferbudsjett.

Damien Comolli: - Hvor mange spillere det er aktuelt å hente inn? Det er noe vi må diskutere med Kenny, og legge fram for ham hva vi har arbeidet med i samarbeid med Roy. Jeg kan ikke svare på hvor mye vi vil bli involvert i januar, det er et vanskelig marked. Jeg gjentar det jeg sa angående Roy, hvis Kenny ikke er fornøyd med en spiller som vi anbefaler, er det ikke noe poeng i å kjøpe ham.

Kenny Dalglish: - Den troppen vi har nå er mye bedre enn hva form og resultater skulle antyde. Jeg er fornøyd med de spillerne jeg har her, så får vi se om det blir aktuelt å hente noen inn. Alle spillerne, også de som kom hit så sent som sist sommer, forstår hva denne klubben står for. Vi hadde en veldig positiv økt på treningsfeltet i dag, og jeg håper at jeg kan bidra til å skape ny energi rundt troppen og klubben.

Kenny Dalglish var spesielt godt fornøyd med Martin Kelly mot Manchester United i går.
- Martin Kelly var så god som noen av de på banen i går, og han er bare en ung gutt. Spillerne var skuffet, men de forsøkte.