Trives under Kenny

Stewart Downing stortrives på treningsøktene med Kenny Dalglish. Glad for å endelig være klar for Liverpool FC, etter at det også var tema for noen år siden.

Liverpool la 20 millioner pund på bordet og fikk til slutt Stewart Downing etter at Alex McLeish først nektet å gi slipp på lagets beste spiller forrige sesong. Spilleren selv trivdes godt i Aston Villa, men måtte gripe sjansen da Liverpool viste interesse igjen.

- Det var litt interesse for noen år siden, men da valgte de å gå for andre alternativer i Albert Riera og noen andre. Det er greit nok, og det var managerens valg. Jeg var så klart skuffet på den tiden, fordi Liverpool er en utrolig fotballklubb og den type klubb du alltid ønsker å spille for, sier Downing til Liverpoolfc.tv.

- Jeg er bare glad jeg fikk muligheten igjen. Så snart jeg hørte at det var interesse så ønsket jeg å komme hit, spesielt med Kenny Dalglish som manager.

- Steven fortalte meg at det skulle investeres i laget, om hvordan klubben er, og hvordan Kenny er å jobbe med. Jeg har selv funnet ut at Kenny er fantastisk å jobbe med de siste ukene. Han ønsker at spillerne skal respektere fotballklubben og gjøre det bra. Han har jobbet hardt for å få meg hit, og jeg ønsker å gjøre det bra for han.

- Alle managere er forskjellige. Martin O'Neill ville få deg til å føle deg høyt oppe noen dager, da han fortalte deg at du var verdens beste spiller. Jeg tror Kenny er litt mer tilbakelent frem til alvoret starter, og da forventer han det beste fra spillerne og at de respekterer klubben. Og han har utrolig respekt for supporterne.

- Det er en god stall her, og jeg gleder meg til å komme i gang.Jeg ble spurt om jeg trodde jeg kunne spille i Champions League, og jeg sa at jeg gjerne ønsket det om jeg fikk en mulighet. Jeg tror jeg kan ta det skrittet opp, og å få til det med Liverpool.

- Det er en optimisme her. Manageren har investert i laget, og eierne støtter han i alt. Det er en god miks av engelske og utenlandske spillere, og en fin atmosfære her. Menneskene jeg har møtt rundt i byen har vært veldig hyggelige.