Tror Hodgson kan overleve som LFC-manager

Liverpool-legendene Kevin Keegan, Steve McManaman og John Barnes tror ikke at Roy Hodgson nødvendigvis får sparken etter gårsdagens 3-1 tap for Blackburn.

- Ja, jeg tror han kan overleve dette. Han får muligheten til å få skuta på rett kjøl igjen mot Manchester United til helga. Det er en tøff kamp. Liverpool er en stor klubb, med store forventninger, men har underprestert i noen år – lenge før Roy Hodgson kom til klubben. Nedturen er ikke noe som har kommet de siste tre til seks månedene. Den har pågått en stund, uttaler Keegan til Press Association.

- De må gi han tid, men det er en ting han ikke vil få, det vet vi alle. Klokken på veggen tikker. Managere får ikke tid. De mente han var riktig mann for fire måneder siden, og han gjorde en flott jobb i Fulham. Så de må støtte ham nå, legger han til.

- Ser man tilbake, så hadde Alex Ferguson en vanskelig start i Manchester United også. Hans situasjon var ikke så ulik den Hodgson opplever, avslutter Keegan.

- Du vet hvordan fotball er. Det er resultatene som teller, og oppnår man noen gode resultater vil ting forandre seg. Selv om Liverpool ikke har gjort det bra i det siste, vil ting forhåpentligvis endres om de oppnår noen gode resultater og slår Manchester United ut av FA-cupen. I fotball er det slik at du blir satt under press når du taper, og spesielt i en stor klubb, slår John Barnes fast.

- Jeg mener alle managere bør gis støtte. Det er Manchester United et bevis på. De har ikke spilt bra, men har en manager som alle respekterer og alle støtter. Vi vet at ting ikke har gått særlig bra i Liverpool, og det er kanskje folk som er i mot Roy. Alle Liverpool-supporterne er kanskje mot Roy nå. Jeg er sikker på at de samme folkene vil støtte ham dersom de begynner å vinne igjen, for de elsker klubben sin. Fotballfans ønsker suksess for klubben sin, legger han til.

- Slå Manchester United, vinne neste ligakamp, slå Everton, og alt vil være rosenrødt igjen. Taper man disse kampene vil han være i trøbbel igjen, konstaterer Steve McManaman.