TV-show går uten Whelan og Houghton

Den irske TV-stasjonen RTE bekrefter at TV-showet «Premier Soccer Sunday Live» den 1.mai vil gå uten deltakelse fra Ronnie Whelan og Ray Houghton. Dette etter kraftig press fra Liverpool-supportere, fordi programmet sponses av The Irish Sun.

Ray Houghton uttaler til TheJournal.ie at han ikke viste om at RTE allerede hadde tatt en avgjørelse i saken.

- Det er opp til dem, og jeg kommer ikke til å si noe mer, uttaler han.

Houghton ble også stilt spørsmål om han fortsatt støtter boikotten til Liverpool-supporterne.

- Jeg ønsker ikke å kommentere slike spørsmål, lød det knappe svaret.

Ronnie Whelan ønsker heller ikke å kommentere saken ytterligere overfor TheJournal.ie før han returnerer til Dublin fra Dubai i morgen.

RTE sier i en pressemelding at panelet for «Premier Soccer Sunday Live» nå i stedet vil bestå av de tidligere irske landslagsspillerne John Giles og Kenny Cunningham, samt en tredjemann som ikke er bekreftet ennå. Pressemeldingen legger til at «Houghton og Whelan ikke lenger kommer til å være en del av panelet».

TheJournal.ie hevder at Houghton tok opp spørsmålet om sin deltakelse med RTE da han deltok i deres program «Premier Soccer Saturday» lørdag kveld. Diskusjoner om saken skal ha funnet sted mellom RTE og de to tidligere Liverpool-spillerne tidligere i dag.

Liverpool FC sier i en kommentar til TheJournal.ie at de ber nåværende spillere i klubben ikke ha noe med The Sun å gjøre.