U18 har spillefri i helgen

Liverpool U18 har spillefri kommende helg. Neste helg gjester så juniorlaget West Bromwich. En kamp trener Mike Marsh ser frem til, etter at de røde slo erkerival Manchester United sist fredag.

- West Bromwich startet litt tregt, men de har definitivt kommet i siget i det siste. De har vunnet tre av sine fire siste kamper, og er et sterkt lag, sier Marsh til Liverpool Echo.

Marsh er ellers godt fornøyd med at hans eget lag etterhvert begynner å praktisere de ideene og tankene han innprenter sine disipler.

- Jeg synes vi spilte ganske bra mot Manchester United. Etter kampen synes du selvsagt laget har gjort det bra på visse områder, og ikke fullt så bra på andre. Mot Manchester United synes jeg vi spilte bra i første omgang, men når jeg studerte statistikken viste den at vi skapte de beste sjansene våre og hadde ballen mest etter pause.

Det handler mye om å gjenvinne ballen, og holde på den. Vi har terpet mye på dette på trening, og det ser nå ut til å gjenspeile seg i statistikken. Jo mer vi har ballen, jo flere sjanser vil vi skape.

- Vi forsøker å utvikle spillere for førstelaget, og dersom disse guttene tar steget videre til reservelaget og førstelaget så forventes det at de makter å holde på ballen.