U18 knuste Shrewsbury i treningskamp

Et reservepreget Liverpool U18 forsterket med et par overårige spillere vant i dag hele 5-0 over jevngamle fra Shrewsbury i en treningskamp på akademiet i Kirkby. Det melder nettstedet The Liverpool Way på Twitter. Jason Banton spilte 90 minutter, og kom på scoringslista.

Henoc Mukendi ga Liverpool-ledelsen, med Kenny Dalglish som tilskuer på sidelinjen. Josh Sumner var nær ved å øke til 2-0, men traff stolpen med et frispark fra 25 meter. Neste gang Sumner traff treverket ble det imidlertid 2-0. Den ferskeste U18-rekrutten til Liverpool, Jason Banton, var påpasselig frempå på returen fra tverrliggeren.

Alex Cooper gjorde 3-0 på et flott frispark som han skrudde opp i hjørnet fra 20 meters hold. 4-0 kom etter at Jason Banton tok seg forbi sin oppasser og skjøt på tvers av målgården. Keeper reddet, men store Henoc Mukendi satte inn returen fra kloss hold. Mukendis andre scoring for dagen.

På 4-0 hadde Kenny Dalglish sett nok, og forlot akademiet. Han fikk dermed ikke med seg at Peter Aylmer satte punktum med 5-0 på en pasning fra Tom Walsh.

Bouzanis (Belford); Rafferty, Sokolik, Regan, Cooper; Sumner, Aylmer; Walsh, Køhlert (King), Mukendi; Banton (Køhlert).