U21-uttak «greit» for Dalglish

Kenny Dalglish var diplomatisk på dagens pressekonferanse i sitt syn på om Andy Carroll bør være med til U21-EM. Arsene Wenger advarer Stuart Pearce mot å utelate Carroll.

Engelsk presse spekulerer om Andy Carroll kommer til å inngå i den endelige troppen til U21-EM i Danmark til sommeren. Liverpool har både Andy Carrol og Jay Spearing i bruttotroppen på 40 spillere. Kenny Dallgish mener at både Carroll og Spearign hadde fortjent like mye omtale.
- Vi vil vente og se om han (Carroll) blir tatt ut på mandag, sa Kenny Dalglish på dagens pressekonferanse.

- I øyeblikket er Jay i troppen, men har ikke blitt nevnt. Hvis han kommer med i U21-troppen, er det en fantastisk belønning for det han har gjort.

- Hvis andre av våre spillere kommer med, så er det greit, kommenterte Dalglish diplomatisk.

The Guardian hevder at Liverpool driver lobbyvirksomhet for å forhindre at Andy Carroll reiser til U21-EM. Fotballforbundet har valgt å utsette uttaket av troppen til mandag. Arsenals Jack Wilshere ser ut til å bli tatt ut i Englands tropp til U21-EM, men Andy Carroll kan komme til å bli utelatt. Arsenal-manager Arsene Wenger mener landslagssjef Stuart Pearce må håndtere spillerne likt. Begge spillerne har den senere tiden tatt steget opp til A-landslaget.
- Pearce skal være bekymret for å utelate Carroll, sier Arsene Wenger til The Guardian.

-  Jeg tror ikke han kommer til å gjøre det fordi det åpner døren for flere klager. Spillerne reagerer likt: "Hvis han ikke drar, hvorfor skal jeg være med?" Det kan være et farlig spill å utelate Carroll. Det kan skape mange andre problemer. Jeg vil ikke være den første på telefonen, men det ville ikke være noe logikk i uttaket.

- Jeg kunne forstå dersom Carroll ikke reiser grunnet skadeproblemer, men ikke på grunn av tretthetsproblemer. Det ville være vanskeligere å overbevise folk i England at han er mer sliten enn Jack Wilshere.