Uavgjort for Cole

Joe Cole spilte hele kampen da Lille måtte nøye seg med uavgjort 1-1 hjemme mot Evian Thonon Gaillard i kveld.

Liverpools utlånte midtbanespiller var i begivenhetenes sentrum i kampen, og hadde en avslutning som var nær ved å gå i mål like før pause. Cole skaffet også Lille frisparket de utlignet på i kampens 63.minutt. Ett minutt før full tid hadde Cole en bra heading som gjestenes keeper reddet.

I The Championship fikk Peter Gulacsi en sjanse mellom stengene for Hull i hjemmekampen mot West Ham, ettersom veteranen Adriano Basso sliter med en kneskade. Gulacsi måtte se to baller i nota bak seg, i en kamp som gjestene fra London vant 2-0.

Jonjo Shelvey spilte hele kampen da Blackpool vant 1-0 over Millwall på Bloomfield Road.

I League One spilte Stephen Darby som vanlig hele kampen for Rochdale, da de tapte 3-1 på bortebane for MK Dons. Nathan Eccleston kom inn fra innbytterbenken i det 79.minutt.

David Amoo er fortsatt ikke restituert etter sin ankelskade, og var derfor ikke med i Burys tropp da de vant 2-0 i lokaloppgjøret mot Oldham på Boundary Park.