Uavgjort for Uruguay og Suarez

Skjebnen til Liverpools nr.7 i Copa America er fortsatt usikker etter at det ble nok et uavgjort resultat for Uruguay i gruppespillet, med 1-1 mot Chile.

Luis Suarez spilte hele kampen og var en av banens beste da Uruguay og Chilespilte 1-1 i den harde gruppe C i det amerikanske mesterskapet.

I en temperamentsfull og hendelsesrik kamp var Luis stadig involvert og snakketpå seg et gult kort før han gjorde et glimrende forarbeid til 1-0 målet scoretav Pereira tidlig i 2.omgang. 24-åringen driblet seg fri ute til venstre, førhan serverte på sølvfat til Pereira rett foran mål. Det var fortjent på dettidspunktet. Suarez hadde også vært involvert i de fleste gode angrep somUruguay hadde før pause, og brente bl.a. deres største sjanse da han skjøt viatverrligger og over fra god posisjon.

Chile utlignet imidlertid kort tid etter ledermålet ved stjerne Alexis Sanchez.Sanchez og Chile våknet etter 1-1 og var nærmest et seiersmål den sistehalvtimen.

Chile står nå med fire poeng på to kamper, mens Uruguay altså har to uavgjorteresultat. Peru har et poeng og Mexico null før nattens andre kamp, og det vilbli alt å spille for i siste runde til neste uke. Åtte lag går videre tilkvartfinalen fra de tre gruppene.