Uke 11

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 20. mars

Ashley Young hos Aston Villa er Liverpools hovedmål foran det kommende transfervinduet til sommeren. Venstre Jose Enrique hos Newcastle er også på ønskelisten til de røde.
Sunday Mirror

Lørdag 19. mars

De røde skal ha fått beskjed om at stortalentet hos Ajax, Christian Eriksen, ikke er til salgs.
talkSport

Liverpool skal vurdere å komme med et bud på Yuri Zhirkov til sommeren. Russeren hos Chelsea kan spille på venstreback og til venstre på midtbanen.
Caughtoffside.com

Fredag 18. mars

Michal Kadlec innrømmer at det er "supert" å bli linket til Liverpool. Bayer Leverkusens venstreback sier han vil vente til sommeren før han bestemmer seg for hvor hans fotballfremtid ligger. Tsjekkeren har to år igjen av kontrakten sin i Leverkusen.
Skysports.com

Zenit St. Petersburg har forhørt seg med Liverpool angående Alberto Aquilani. Zenit-manager Luciano Spalletti jobbet sammen med Aquilani i Roma i perioden 2005-2009, og ønsker nå å hente sin landsmann til Russland.
Insidefutbol.com

Liverpool ser seg om etter en venstreback, og har kastet sine øyen på Osasunas spanske landslagsspiller Nacho Monreal. Damien Comolli så 26-åringen i aksjon i forrige uke. Monreal har fire landskamper for Spania, og Osasuna verdsetter ham til £9M.
Daily Mail

Torsdag 17. mars

Liverpool skal være klar til å legge inn bud på tenåringsduoen Wilfried Zaha og Jon Williams hos Crystal Palace. Zaha er angriper og Williams midtbanespiller.
Daily Mirror

Onsdag 16. mars

Sergio Ramos kan være på vei ut av Real Madrid, men en prislapp på 27 millioner euro. Det hevdes at Liverpool er en av klubbene som følger situasjonen.
AS

Sportsdirektør Damien Comolli var sist fredag tilstede for å sjekke Andre Ayew hos Marseille. Arsenal skal også være interessert i den 24-årige vingen. Liverpool kikket trolig også på backen Taye Taiwo.
GiveMeFootball

Liverpool skal ha prøvd å kjøpe vingen Stewart Downing fra Aston Villa i januarvinduet, og det er ventet at de røde får sin mann etter denne sesongen.
Tribalfootball.com

Tirsdag 15. mars

Sergio Canales (20) skal være en Liverpool følger, men midtbanespilleren ønsker å prøve å få mer spilletid hos Real Madrid først og så foreta en vurdering til sommeren. Det sier hans agent og far, Jose Canales. Man Utd, Chelsea og Arsenal skal også ha følere ute.
Givemefootball.com

Sevillas venstreving Diego Perotti (22) er et transfermål for Liverpool. Den argentinske landslagsspilleren har kontrakt med Sevilla til 2015, men kan antagelig kjøpes fri fra denne for omlag 10 millioner euro.
The People

Liverpool skal ikke ha mistet interessen for Utrecht-spissen Ricky van Wolfswinkel, selv om Kenny Dalglish har erstattet Roy Hodgson i managerstolen. Både de røde og Newcastle skal ha følere ut etter 22-åringen, som nylig var tilbake i spill igjen etter skulderskaden han pådro seg i Europa League-kampen på Anfield.
Sportsvibe.co.uk

Mandag 14. mars

Kenny Dalglish er en stor beundrer av Celtics israelske midtbanespiller Beram Kayal.
The Observer

Juventus vurderer alternativer til Alberto Aquilani når de skal handle midtbanespiller til sommeren, og skal nå ha peilet seg inn på Real Madrids Sami Khedira. Jose Mourinho skal ønske seg tidligere Liverpool-spiller Mohammed Sissoko og Giorgio Chiellini fra Juventus, og italienerne skal vurdere å bytte bort en eller begge disse spillerne for å sikre seg Khedira.
Insidefutbol.com