Uke 12

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 27. mars

Liverpool skal stå klar til å legge inn et bud på Real Madrids unggutt Sergio Canales. 20-åringen avslo en mulighet til å signere for Anfield-klubben i januar, men de røde vil følge opp interessen til sommeren. Real kan komme til å selge dersom Liverpool imøtekommer prisforlangende på £6M.
Sport

Philippe Mexes blir linket til blant annet Liverpool, men AS Roma-forsvareren tenker foreløpig lite på et eventuelt klubbskifte.
- Det er sant at kontrakten løper ut, men jeg er ganske avslappet med situasjonen. Jeg vil vente og evaluere alle tilbud. Jeg har aldri sagt at jeg skal dra noe sted, men jeg kommer til å ta en avgjørelse i løpet av de neste månedene. Det er ikke satt noen frist, uttaler Mexes til fransk presse.
Tribalfootball.com

Fra Italia meldes det at Juventus vil kjempe mot Liverpool om Lyons venstreback Michel Bastos.
Insidefutbol.com

Paul Konchesky har ikke slått til i Liverpool, og venstrebacken returnerer til Fulham etter sesongslutt.
The People

Kenny Dalglish har lagt til Jeffren Suarez på sin ønskeliste til sommeren. Det vil koste de røde £8,7M å prise Barcelona-vingen vekk fra Camp Nou.
Sunday Mirror

Liverpool kommer til å kjempe med Chelsea om signaturen til Wigans midtbanespiller James McCarthy.
The People

Aston Villa og West Ham ligger best an til å erverve Joe Cole.
Caughtoffside.com

Liverpool, Tottenham og Everton er ute etter underskriften til Real Madrids Fernando Gago. Midtbanespilleren har to år igjen av sin kontrakt, men forventes å bli solgt til sommeren. Antatt pris: £10M.
Sunday Mirror

Lørdag 26. mars

Liverpool skal etter rapportene være interessert i Aston Villas kantspiller Marc Albrighton, og kan komme til å prøve å signere 21-åringen til sommeren.
Caughtoffside.com

Agenten til Rubin Kazans Cristian Ansaldi hevder Liverpool er interessert i å signere forsvarsspilleren. Den anvendelige argentineren, som har italiensk statsborgerskap, kan spille back både på høyre og venstre side.
- Det har vært uformell interesse fra Liverpool og Atletico Madrid. Jeg tror spiller lider under det faktum at han spiller i Russland. Ellers ville han vært på landslaget. Hans kontrakt med Rubin Kazan utløper i desember 2012. Han har ingen utkjøpsklausul. Cristian ønsker å dra. Han ville like å spille i England, Italia eller Sapnia, uttaler Pedro Aldave.
Liverpool Daily Post

Werder Bremens forsvarsspiller Per Mertesacker antas å være et transfermål for Arsenal og Liverpool.
- England har vært en mulighet i noen år nå, men jeg kan ikke ta en avgjørelse ennå. Selvsagt er Premier League attraktivt, men akkurat nå er det bare snakk om en sak for meg. Det er å unngå nedrykk, uttaler Mertesacker.
Die Welt

Villarreal ønsker å hente Lucas Leiva til sommeren.
Daily Mirror

Fredag 25. mars

Rubin Kazan-forsvarer Cristian Ansaldi er et potensielt transfermål for Liverpool og Atletico Madrid, ifølge spillerens agent. Argentinerens kontrakt med den russiske toppklubben går ut sommeren 2012. 24-åringens beste posisjon er venstreback, men han kan også benyttes på høyre side i forsvaret.
Calciomercatoweb.it

Liverpool vil forsøke å sikre seg Philipp Mexes på fri overgang dersom de ikke lykkes med hente midtstopper Gary Cahill fra Bolton. Anfield-klubben har også Antoine Griezman (Real Sociedad), Dimitri Payet (St. Etienne) og Yann M'Vila (Rennes) i kikkerten.
Telegraph

Torsdag 24. mars

Kenny Dalglish har identifisert Birminghams forsvarsspiller Scott Dann som et av sine transfermål til sommeren.
skysports.com

Tidligere Arsenal-spiller Bob Wilson hevder at Arsenal kom med et solid bud på Pepe Reina sist sommer.
- Arsene (Wenger) forsøkte som gal å kjøpe, ikke bare en keeper, men den han vurderte som den mest stabile i landet. Så han kom med et stort bud på Pepe Reina, uttaler Wilson.
talkSPORT

Juventus ønsker å hente både Alberto Aquilani og Glen Johnson.
Corriere dello Sport

Onsdag 23. mars

Xabi Prietos agent hevder Liverpool er interessert i den 27-årige Real Sociedad-spilleren.
- Ingen har vært i kontakt med meg ennå, men det er sant at de er interessert. Det har vært noen Liverpool-speidere og sett ham i ulike kamper, uttaler Miguel Angel Cermeno.
Marca

Det kan gå mot en budrunde mellom Tottenham, Liverpool og Barcelona for River Plates 19-årige midtbanespiller Erik Lamela.
Metro.co.uk

Wolverhamptons Matt Jarvis ble nylig innkalt i Englands A-landslagstropp, og det har skapt ytterliggere interesse hos Newcastle og Liverpool.
Metro.co.uk

Far til Ajax-spilleren Christian Eriksen uttaler at dansken ikke kommer til å gå til en engelsk klubb til tross for interesse fra Liverpool, Arsenal og Chelsea.
Metro.co.uk

Richard Dunne har kranglet Aston Villas støtteapparat, og spilleren er nå blitt et transfermål for Liverpool og Manchester United.
Metro.co.uk

Tirsdag 22. mars

Chelsea, Liverpool og Tottenham er blant flere klubber som følger Santos-spilleren Ganso. Den 21-årige playmakeren har så langt blitt priset ut av en overgang, og han håper derfor at president Oliveira senker utkjøpsklausulen fra £45M til £30M.
talkSPORT

Liverpool vurderer å kjøpe Xabi Prieto fa Real Sociedad. 27-åringen kan spille på høyre eller sentralt på midtbanen. Prisantydning ligger på £8M. Også klubbkollega Antoine Griezmann (20) er fortsatt i Liverpools søkelys.
Daily Mail

Everton har bedt Liverpool gi opp å forsøke å hente Leighton Baines. Den 26-årige venstrebacken har kontrakt på Goodison Park frem til 2015.
TalkSPORT

Fra Spania meldes det at Liverpool er favoritt til å sikre seg Real Madrids midtbanespiller Fernando Gago. Tottenham og Everton jakter også argentineren.
tribalfootball.com

Mandag 21. mars

Ifølge rapporter fra Spania er Liverpool interessert i Barcelona-vingen Jeffren, og de røde kan komme til å forsøke å hente 23-åringen til sommeren. Jeffren har kontrakt på Camp Nou frem til etter sesongslutt 2011/12. Barcelona antas å kreve 10 millioner euro (£8,7M), men kan komme til å nøye seg med 8 millioner euro (£6,9M).
Skysports.com

Harry Redknapp vil prøve å hente Glen Johnson til Tottenham til sommeren. Kenny Dalglish kan komme til å la høyrebacken gå etter at Martin Kelly har slått til på førstelaget denne sesongen. Noe av overgangssummen kan bli brukt på Niko Kranjcar.
The Guardian

Kenny Dalglish er klar til å overby Tottenham for Blackpools kaptein Charlie Adam.
Daily Mirror