Uke 13

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 3. april

Fulham linkes til et sommerbud på Joe Cole. Tottenham, Birmingham og West Ham vurderer det samme.
Insidefutbol.com

- Andy ønsker å spille i U21-EM til sommeren. Han mener det vil være til hjelp med tanke på hans karriere på seniorlandslaget, sier en kilde som står Andy Carroll nær.
Daily Express

Roy Hodgson fikk en fallskjerm på  hele £7.3M da han ble avskjediget etter bare seks måneder i jobben som Liverpool-manager. Det betyr at han totalt tjente £8.8M på sitt opphold i Liverpool, noe som blir £45,833 for hver av de 192 dagene han ledet laget.
Daily Mail

Fredag 1. april

Rapporter fra Frankrike antyder at Damien Comolli har innledet samtaler med Moussa Sissokos representanter angående en overgang til sommeren. Toulouse-president Olivier Sadran og manager Alain Casanova insisterer imidlertid på at 21-åringen ikke får skifte klubb.
ClickLiverpool.com

Liverpool vil kjempe med Chelsea og Barcelona om Shakhtar Donetsks 22-årige brasilianske midtbanemann Willian.
Daily Mail

Liverpools er blant flere klubber som skal være interessert i Portos midtstopper Rolando. - Også Manchester United og liverpool følger spilleren, uttaler agent Peppino Tirri.
Notiziariosportivo.com

Liverpool forbereder en stor opprenskning i stallen. Midtbanespillerne Milan Jovanovic, Alberto Aquilani og Christian Poulsen, samt forsvarsspillerne Philipp Degen og Paul Konchesky kommer til å bli solgt.
Caughtoffside.com

Torsdag 31. mars

Liverpool vil forsøke å sikre seg Manchester City-vingen Adam Johnson til sommeren.
Caughtoffside.com

Jose Enrique ser ut til å avslo en sommeravgang til Liverpool. Istedet vil 25-åringen signere en ny kontrakt med Newcastle.
BBC Sport

Real Sociedads midtbanespiller Xabi Prieto avviser at han kan være på vei til Liverpool i en overgang verdt £10M.
- Det er ingenting i det som har blitt skrevet. Liverpool er et godt lag, men jeg har hele tiden sagt at jeg er fornøyd her, uttaler Prieto.
AS

Liverpool forbereder et sommerbud på Wolves-vingen Matt Jarvis. 24-åringen med en fortid i Gillingham debuterte for det engelske landslaget i privatlandskampen mot Ghana denne uken.
Skysports.com

Tottenham vurderer å legge inn et bud på £15M, og den unge Ipswich-spissen Connor Wickham kan være på vei til Spurs istedet for til Liverpool.
Daily Mirror

Tidligere Liverpool-manager Rafael Benitez har skrevet en avtale med Real Madrid om å ta over som deres manager dersom Jose Mourinho forlater klubben eller får sparken til sommeren.
Onda Cero

Onsdag 30. mars

Anderlechts generalmanager Herman van Holsbeeck forventer at 17-årige Romelu Lukaku forsvinner til England.
- Lag som Chelsea, Tottenham og Liverpool er interessert, men dersom de to Manchester-klubbene entrer kampen, vil det kanksje bli interessant. Vi vet at Real Madrid er i interessert i det unge talentet, men jeg tror hans fremtid heller ligger i England. Overgangssummen bør være cirka 30 millioner euro, sier van Holsbeeck.
Sudpresse

Liverpool linkes igjen til Ola Toivonen. Anfield-klubbens eiere kan komme til å sluttføre en overgang for PSV Eindhoven-spilleren til sommeren.
Metro.co.uk

Liverpool følger Kilmarnocks 24 år gamle keeper Cameron Bell.
Daily Star

Liverpool virker å være i ferd med å tape kampen om underskriften til midtstopperen Philippe Mexes, som forlater Roma på Bosman-overgang til sommeren. Franskmannen har indikert at han ønsker å fortsette i Serie A, og AC Milan er nå favoritter til å sikre seg hans underskrift.
- Jeg ønsker å fortsette i Serie A så lenge som mulig. Jeg har funnet meg godt til rette i Italia. Jeg kjenner ligaen ganske godt, og ønsker ikke å flytte på meg, sier Mexes.
Canal+

Tirsdag 29. mars

Agenten til Valentin Stocker hevder Liverpool er interessert i den 21-årige sveitsiske kantspilleren.
- Liverpool? Ja, jeg har vært i kontakt med den engelske klubben. Hvor mye? Fem til seks millioner euro, uttaler Marco Balmelli.
talkSPORT

Napoli står fremst i køen av klubber som ønsker seg Lucas Leiva. Brasilianeren har ennå ikke blitt tilbudt ny kontrakt på Anfield, og det kan tyde på at spillerens femtid ikke ligger på Anfield. Serie A-klubben er villig til å by £3M. Liverpool håper å erstatte ham med Blackpools Charlie Adam for et tilsvarende beløp. Begge spillere har kun ett år igjen av sin kontrakt.
Daily Mirror

Palermo antyder at de forventer bud fra en rekke engelske klubber, inkludert Liverpool, Manchester United og Chelsea, på den 21-årige midtbanespilleren Javier Pastore.
Metro

Thomas Ince sin kontrakt med Liverpool går ut til sommeren, og Juventus følger situasjonen med stor interesse.
Tuttosport

Daniel Pacheco vurderer å forlate Liverpool til sommeren.
The People

Mandag 28. mars

Liverpool vil forsøke å hente venstrebacken Davide Santon fra Inter ved å tilby Alberto Aquilani i bytte.
Caughtoffside.com

Agenten til 16-årige Ricardo Kishna hevder at Liverpool er seriøst interessert i Ajax-spilleren, men foreløpig er det ikke kommet noe konkret tilbud.
- Dette er egentlig ikke en nyhet fordi Ricardo er et spesielt talent. Det er klubber som følger ham. Ajax er og blir vårt første alternativ. Det er ennå ingen bud fra Liverpool eller noen annen klubb. Normalt blir han værende i Ajax, uttaler Wessel Weeze Berg.
Soccernews.nl

AC Milan viser stadig økende interesse for Alberto Aquilani, og tror de kan sikre seg midtbanespilleren på billigsalg.
Insidefutbol.com

Napoli viser interesse for Lucas Leiva. Serie A-klubben ønsker å styrke midtbanen foran neste sesong.
La Gazzetta dello Sport

Liverpool er interessert i å sikre seg Ajax sin U17-spiller Ricardo Kishna. Ajax skal ha tilbudt den 16 år gamle angriperen en treårskontrakt.
Algemeen Dagblad