Uke 19

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant annet spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Lørdag 14.mai

Hamit Altintorp (28) er bekreftet på vei bort fra Bayern München og vil gå på Bosman til sommeren. Liverpools sies å være en av de klubbene som er interessert i den rutinerte tyrkeren.
Skysport.com

Kenny Dalglish vurderer å gjøre et bud for playmakeren Adel Taarabt hos QPR, og kan være villig til å la Joe Cole gå andre veien som en del av handelen.
Metro

Spissen Hulk hos Porto erkjenner at han er klar for en overgang til Premier League. Newcastle, Tottenham og Liverpool skal ha han på blokka.
Talksport

Scott Parker erkjenner at hans fremtid er usikker dersom West Ham rykker ned. Arsenal, Liverpool og Tottenham er blant de klubbene som skal følge hans situasjon.
Metro

Fredag 13.mai

Liverpool planlegger et bud på den brasilianske midtbanespilleren Philippe Coutinho hos Inter.
caughtoffside.com

Torsdag 12.mai

Både Chelsea og Liverpool er ute etter å sikre seg Anderlechts 16 år gamle stortalent Dennis Praet. Midtbanespilleren fyller 17 år kommende lørdag.
Talksport

Birminghams Roger Johnson og Barcelonas Dani Alves topper Liverpools liste over defensive transfermål.
Metro

Queens Park Rangers vurderer å hente Joe Cole fra Liverpool. Anfield-klubben vil sannsynligvis gi slipp på 29-åringen i sommer, men QPR er først og fremst interessert i en låneavtale der Liverpool betaler deler av spillerens lønn.
Daily Mail

Liverpool er i ferd med å hente Brad Friedel fra Aston Villa. 39-åringen står uten kontrakt etter sesongslutt. Det er meningen at Friedel skal gi Pepe Reina hardere konkurranse om keeperplassen enn spanjolen har hatt til nå.
Daily Mail

Onsdag 11. mai

Scott Parker (West Ham), Lass Diarra (Real Madrid) og Yann M'Vila (Rennes) skal være aktuelle for Liverpool i søken etter en sentral midtbanespiller.
Daily Mirror

Shane Long hos Reading kan være et alternativ for Liverpool i søken etter cover i angrepet, spesielt dersom laget ikke rykker opp til Premier League via playoff. 24-åringen har et år igjen av sin kontrakt og kan være tilgjengelig for beskjedne £5M.
talksport.co.uk

Real Madrids midtbanespiller Lassana Diarra ønsker seg bort fra den spanske toppklubben etter deres kjøp av Nuri Sahin, og både Liverpool, Manchester United og Arsenal skal vise interesse. Spilleren skal ha en prislapp på £12M. Juventus og Fenerbahce blir også linket til spilleren.
Daily Mail

Tirsdag 10. mai

Diego Perotti skal ha en prislapp på £13M hos Sevilla. Den 22-årige argentinske vingen skal interessere Liverpool.
The People

Mandag 9. mai

Liverpool kan være beredt til å legge inn et bud på £20M på vingen Jesus Navas hos Sevilla.
sportingo.com