Uke 23

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant annet spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 12. juni

Den 18-årige forsvareren hos AIK, Alexander Milosevic, følges av Liverpool, Arsenal, Tottenham og Sunderland.
Sky Sports

Liverpool skal ha matchet et bud på Alex Oxlade-Chamberlain som Arsenal skal ha inne hos Southampton. Det er en pakke for den 17-årige vingen som totalt er verdt £12M.
Sunday Mirror

Etter at Phil Jones er på vei til Old Trafford skal Liverpool ha vendt sin fokusering på en ny midtstopper mot Gary Cahill hos Bolton.
Sunday Mirror

Pepe Reina skal ha anbefalt Santi Cazorla(26) for Kenny Dalglish. De røde kan være beredt til å by £18M for venstrevingen fra Villarreal.  
metro.co.uk

Lørdag 11. juni

Rapporter i Spania hevder at Juan Mata hos Valencia kan være på vei til Anfield. Flankespilleren er for tiden opptatt med Spania U21 i Danmark.
Sportsnewsireland.com

Fredag 10. juni

Både Manchester United og Liverpool viser interesse for den sveitsiske vingen Xherdan Shaqiri. 19-åringen som spiller for FC Basel vil trolig ikke bestemme seg for sin fotballfremtid før etter U21-EM.
Click Manchester

Liverpool er favoritter til å sikre seg den unge spissen Connor Wickham fra Ipswich, men nå viser også Sunderland interesse. Steve Bruce har kontaktet Ipswich, og et bud på £9M+diverste tilleggsbetalinger kan være i emning. Det kan bety at Liverpool må øke sitt bud på £7M, selv om spilleren skal foretrekke Liverpool.
Daily Express

Torsdag 9. juni

Panathinaikos ønsker å hente Sotirios Kyrgiakos hjem til gresk fotball.
Talksport

Liverpool har sikret seg Jordan Henderson fra Sunderland. De neste inn porten på Anfield vil være Blackpools Charlie Adam og Aston Villas Stewart Downing til en samlet sum av £20M.
The Telegraph

Liverpool vurderer Birminghams Scott Dann, Mamadou Sakho fra Paris St Germian og Lyons Dejan Lovren etter at Phil Jones valgte Manchester United i stedet for Anfield-klubben.
The Telegraph

Onsdag 8. juni

Liverpool er ute etter ny venstreback, og vurderer å legge inn bud på 25 år gamle Nacho Monreal hos Osasuna og 23 år gamle Aly Cissokho hos Lyon. Begge backene verdsettes til £9M. Monreal har fire landskamper for Spania, mens Cissokho har en landskamp for Frankrike.
Daily Mail

Tirsdag 7. juni

Barcelona-vingen Jeffren sier i et radiointervju at han er smigret over å bli linket til Liverpool, men ønsker ikke å tenke på interessen mens han er på landslagsoppdrag. Også Aston Villa har blitt linket til 23-åringen.
Cedena SER

Liverpool skal være klare til å komme med et bud på £8M for Florent Malouda hos Chelsea. 30-åringen har ett år igjen av sin kontrakt på Stamford Bridge.
Setanta.com

Manager Rudi Garcia hos den franske ligamesteren Lille, sier at man kun vil akseptere at en av de to stjernene Gervinho og Eden Hazard forlater klubben før neste sesong. Liverpool har blitt linket til begge spillerne tidligere.
Sky Sports

Charles N'Zogbia (25) har uttalt at han ønsker å forlate Wigan til fordel for en større klubb, og Liverpool skal være en av de som er interessert i å sikre seg franskmannen.
Sky Sports

Liverpool skal ha blitt enig med Roma om en overgangssum for keeperen Alexander Doni (31).
Sky Sport 24

Mandag 6. juni

Manchester City og Liverpool kan komme til å kjempe en kamp for å sikre seg japanske Keisuka Honda (24), som spiller CSKA Moskva.
Talksport

Liverpool-stopper Danny Wilson kan bli lånt ut til klubben han kom fra, Rangers, den kommende sesongen.
Click Liverpool

Liverpool la inn et nytt bud på Jordan Henderson i går. Budet skal ha vært på £18.5M. Dette er nesten £5M mer enn åpningsbudet i forrige uke.
Mirror

Liverpool er villige til å gi slipp på Joe Cole om en klubb legger £3M på bordet, men midtbanespilleren vil helst bli værende på Anfield.
Daily Mail

Liverpool og Arsenal har kontaktet Barcelona med forespørsel om å få kjøpe spissen Bojan. 20-åringen ønsker å forlate La Liga-klubben etter en frustrerende sesong der han ikke har fått særlig mye spilletid. Liverpool vurderer å bruke £17M på å få i stand en dobbeltavtale som også inkluderer Bojans lagkamerat og angrepskollega Jeffren.
Daily Mail

Manchester United ser ut til å mislykkes med et siste fremstøt for å sikre seg Sunderlands midtbanespiller Jordan Henderson, da spilleren selv virker å foretrekke Liverpool. Ipswich-angriper Connor Wickham kan også være på vei til Anfield-klubben, så snart de øker sitt bud til £10M.
Daily Mail