Uke 24

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant annet spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 19. juni

Fra Italia rapporteres det at Liverpool retter sin oppmerksomhet mot Roma-keeper Julio Sergio etter at lagkameraten Doni avslo muligheten til å gå til Anfield-klubben. Liverpool hadde i prinsipp blitt enig med Doni, men sisteskansen ønsket ikke en lønnsreduksjon. I Roma tjener Doni €2,5M i året, mens Liverpools tilbud var på 900000 euro per sesong. Keeper Julio Sergios fremtid i Roma er usikker under den nye treneren Luis Enrique. 32-åringen har kontrakt frem til 2014 og tjener €1,3M i året. Liverpools tilbud må imidlertid være minst like bra. Det er usikkert om spilleren er interessert i å være back-up for Pepe Reina.
Insidefutbol.com

Liverpool er klare til å sende Dani Pacheco ut på lån. Flere Championship-klubber skal være interessert. 20-åringen var utlånt til Norwich mot slutten av forrige sesong.
Sunday People

Eljero Elia vil være gjenstand for et bud fra Chelsea. Liverpools interesse for HSV-spilleren er synkende.
Metro.co.uk

Paul Koncheskys overgang fra Liverpool tilbake til Fulham blir stoppet av London-lagets nye manager Martin Jol. Venstrebacken forlot Craven Cottage i fjor sommer, men Fulham har i prinsippet fått i stand en avtale for å hente ham tilbake. Jol skal imidlertid ha fortalt styret at han vil se andre steder for en ny sideback til å erstatte Carlos Salcido som har hjemlengsel.
Sunday People

Liverpool og Arsenal ønsker å hente Scott Dann, men begge klubbene synes Birminghams prisforlangende på £12M er i høyeste laget.
Sunday People

Lørdag 18. juni

Liverpool planlegger et bud på Celtics Ki Sung-Yeung dersom man ikke lykkes med å hente Blackpools Charlie Adam til Anfield. 22-årige Sun-Yeung har 38 landskamper for Sør-Korea. Liverpool følger også landsmannen Ji Dong-Won (20) som settes i forbindelse med Sunderland.
TalkSPORT

Aston Villa-manager Alex McLeish forbereder et bud på £9M for Blackpools midtbanespiller Charlie Adam.
Express & Star

Liverpool linkes både Newcastles Jose Enrique og Arsenals Gael Clichy. AS Roma skal ha lagt inn et bud på Clichy.  Arsenal har identifisert Enrique som en mulig erstatter for Clichy, og London-klubben vært i samtaler med Enriques representanter om en mulig overgang.
The Times

Fredag 17. juni

Liverpool skal være villig til å betale 20 millioner dollar, £12,4M, for Lucas Rodriguez hos Sao Paulo.
Lancenet.com

AS Roma leder jakten på Arsenals Gael Clichy, og Serie A-klubben står klar til å by £8M for franskmannen. Clichy har fått beskjed om at han kan forlate Arsenal dersom det rette tilbudet kommer. Liverpool var de første til å vise interesse med et bud på £5M. Arsenal ønsker å få igjen mer for venstrebacken selv om spilleren bare har ett år igjen av sin kontrakt. Fra Italia meldes det at AS Roma har fortalt Arsenal at de er ivrige etter å få i stand en avtale for Clichy. Med Liverpool ute av bildet for øyeblikket har Roma tro på at de kan sikre seg 25-åringen.
TalkSPORT

Udinese-forsvareren Cristian Zapata hevder at han er nær en overgang til Liverpool. Den colombianske landslagsbacken er en av de beste forsvarsspillerne i Serie A, og spilte en viktig rolle da han hjalp klubben til Champions League-spill neste sesong. Han oppholder seg for tiden i Sør-Amerika for forberedelser til Copa America, men ser ut til å være på vei mot et klubbskifte. Både Liverpool og Bayern München er interessert i 24-åringen, men han er nærmest en overgang til Anfield-klubben.
- Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg kan si at jeg er veldig nær en overgang til Liverpool. Etter Copa America får vi se hva som skjer med fremtiden min. Jeg har fått erfaring, men tiden er inne for meg til å ta steget opp til et stort lag, uttaler Zapata.
Zapata, som har spilt for Udinese i fire år, spiller midtstopper, men kan også bekle begge sidebackene.
La FM

Liverpool kommer sannsynligvis ikke til å erverve Fernando Gago selv om Real Madrid-spillerens agent har uttrykt at Liverpool vil være en perfekt klubb. Kenny Dalglish skal ikke være interessert i den tidligere Boca Junior-spilleren, og har heller andre transfermål på blokken.
Liverpool Daily Post

Stoke har lagt inn et bud på £12M for Birminghams midtstopper Scott Dann, og det vil i så fall bli rekordkjøp av Midlands-klubben. Liverpool og Tottenham vurderer også bud på spilleren. Aston Villa kan også bli interessert når den tidligere Birmingham-manageren Alex McLeish tar over Aston Villa. Dann verdsettes til £15M av Birmingham.
Daily Mail

Torsdag 16. juni

Liverpool leder jakten på underskriften til AC Milan-angriperen Antonio Cassano. 28-årigen kan vare på vei til Anfield og bli et av de kommende kjøpene til Kenny Dalglish. Italieneren risikerer å få mindre spilletid på San Siro neste sesong ettersom  Zlatan Ibrahimovic, Alexandre Pato og Robinho allerede slåss om spissplassene. Også Fiorentina skal være interessert. Spilleren er imidlertid klar for å fortsette karrierern i England, og klubbene skal holde et møte i neste uke om en mulig overgang.
TalkSPORT

Fernando Gago har blitt linket til både Liverpool og Aston Villa, men spilleren ser ut til å være svært interessert i en overgang til Boca Juniors.
- Jeg kjenner alle i klubben og føler meg svært hjemme der. Det er ikke enkelt for meg å være helt alene i Europa. Jeg er ivrig etter å returnere til Argentina. Vi må se på de sportslige alternativene, men det ser ut som jeg blir værende i Europa nå. Jeg har meget lyst til å returnere til Boca. Jeg elsker ganske enkelt trøyen, og det er veldig vanskelig å forklare følelsene jeg har for klubben. Det er ikke bare min avgjørelse ettersom mye avhenger av Real Madrid, sier Gago.
TalkSPORT

Sotirios Kyrgiakos har blitt tilbudt til Hamburger SV, men den tyske Bundesliga-klubben var ikke interessert.
Sport Bild

Damien Comolli sies å være i samtaler om en overgang for Real Madrids midtbanespiller Fernando Gago. Spillerens agent mener Liverpool er en perfekt klubb for 26-åringen.
- Gago har behov for å spille. Liverpool vil være en perfekt klubb for ham. Fernando ønsker å komme tilbake på banen og returnere på toppnivå. For tiden er ikke det mulig i Real Madrid. Fernando vet at han ikke har en fremtid i klubben. Det har vært interesse fra italienske klubber og Aston Villa tidligere, men Liverpool har vist mest interesse, sier agent Marcelo Lombilla.
Daily Star

Manchester United-manager Alex Ferguson vil prøve å kapre Charlie Adams overgang til Liverpool med et bud på £12M for midtbanespilleren.
Daily Star 

Onsdag 15. juni

Den kroatiske midtstopperen Dejan Lovren i Lyon skal være første alternativ  dersom Liverpool ikke får tilslaget på Birminghams Scott Dann.
Daily Telegraph

Villarreal har informert Liverpool om at de forlanger 20 millioner euro for kantspilleren Santi Cazorla.
AS

Marko Marin har blitt linket til blant annet Liverpool og Tottenham, men spilleren ser ikke ut til å være interessert i skifte klubb i sommer.
- Marko har avvist begge klubbene, sier spillerens agent Fali Ramadani.
Marko Marin trives utmerket i Werder Bremen.
- Jeg ønsker å bli værende i Werder. Jeg føler det bra i Bremen. Jeg har ikke hatt sterkt ønske om å dra. Jeg ønsker å bli suksessfull her, og det er mitt eneste mål. Dersom klubben mottar et tilbud og de bestemmer seg for å selge meg, er det en annen situasjon. Inntil så skjer er jeg lykkelig her, sier Marin.
Bild

Den sørkoreanske landslagskapteinen Park Chu-Yong har mottatt tilbud fra Paris St. Germain og Lille, men foretrekker en overgang til Liverpool. Park, som scoret 12 mål for Monaco i 2010/11-sesongen, er villig til å vente på Liverpool. Damien Comolli sies å være interessert i spillerens tjenester. 26-åringen ønsker å forlate Monaco etter nedrykket.  26-åringen ønsker å forlate Monaco etter nedrykket, men har ennå ikke tilbud fra Anfield-klubben.
Goal.com

Liverpool må tilby £20M dersom Aston Villa skal overtales til å selge Stewart Downing. Kantspilleren har bare to år igjen av sin kontrakt med Birmingham-klubben.
Daily Mirror

Tirsdag 14. juni

Liverpool, Celtic og Rangers er skuffet over nyheten om at den 15-årige spissen Mark Shanland har valgt å signere en toårsavtale med Ayr United.
- Mark har en lys fremtid foran seg. Vi tror det blir feil for ham eller noen av våre andre unggutter å reise til England eller til en av Old Firm-klubbene på dette tidspunktet av karrieren. Mark var nylig invitert til Liverpools akademi for en ukes trening. Han spilte i noen testkamper og scoret to ganger mot Sheffield United. Liverpool har signalisert at de fortsatt vil holde et øye med Mark mens han fortsetter utviklingen sin her, sier Ayr-formann Lachlan Cameron.
Givemefootball.com

Liverpool og Arsenal leder jakten på Connor Wickham. Anfield-klubben har fortalt Ipswich at de er villig til å betale £7M for U21-landslagsspilleren, men Ipswich verdsetter spissen til det dobbelte. Kilder nær forhandlingene hevder imidlertid at "The Tractor Boys" vil akseptere et bud på £12M.
Goal.com

Charles N’Zogbia er linket til Liverpool, Everton, Sunderland og hans tidligere klubb Newcastle. Wigan-formann Dave Whelan sier at kantspilleren får forlate klubben.
- Det er ganske stor interesse for Zoggy. Han har sagt at han har trivdes her i Wigan, men at han ønsker å flytte på seg. Jeg har sagt at jeg ikke vil stå i veien. Det har vært mange henvendelser, men sesongen er ennå et stykke unna. Overgangsmarkedet har akkurat startet. Folk er på ferie, men vi skal komme sammen om 14 dager og løse det, sier Dave Whelan.
Daily Mirror

Lille bekrefter at de skal holde samtaler med Arsenal om en overgang for Gervinho. Spissen har også vært linket til Liverpool, Newcastle, Manchester City og Tottenham.
- Han ønsker å dra. Vi har opprettet kontakt med Arsenal. Vi skal snart i smatler med dem for å se hva de ønsker. Han har uttrykt ønske å dra til England, så vi får se hva som skjer, sier Lilles generalmanager Frederic Paquet.
RMC

Jose Enrique har ett år igjen av sin kontrakt med Newcastle, men slik det ser ut nå kommer venstrebacken ikke til å undertegne ny kontrakt.
- I øyeblikket ser det ut som han ikke ønsker å forhandle med oss. Vi har blitt bedt om å komme med et tilbud, men det har ikke vært fremgang etter det, uttaler Newcastle-manager Alan Pardew.
Evening Chroncle

Arsenal, Manchester United og Liverpool skal være interessert i Yann M’Vila, men midtbanespilleren kommer ikke til å forlate Rennes i sommer.
- Vi kommer ikke til å lytte til bud på ham. Det har allerede blitt besluttet av klubb og spiller. M’Vila kommer ikke til å dra noen steder, og spesielt ikke etter at han forlenget med ytterligere ett år. Hvis han drar, blir det ikke før sommeren 2012, sier Rennes’ generalmanager Pierre Dreossi.
TalkSPORT

Liverpool har overtatt lederposisjonen fra Arsenal i kampen om signaturen til Ajax' defensive midtbanespiller Vurnon Anita. Ifølge rapporter er de røde beredt til å betale 15 millioner euro for hans tjenester.
Sportsnewsireland.ie

Mandag 13. juni

Inter vurderer et bud på Raul Meireles, ifølge rapporter i Italia. Italienerne tror et bud på £14M kan friste Liverpool til å selge 28-åringen, til tross for at portugiseren bare er et år inn i sin kontrakt som løper til 2014.
TalkSPORT

Liverpool har fått beskjed om at midtstopper Neven Subotic ikke kommer til å forlate Borussia Dortmund denne sommeren.
- Han kommer ikke til å forlate Dortmund i sommer, det er jeg sikker på. Han er lykkelig der han er, og han har en god kontrakt som utløper 2014. Selvsagt er det interesse, og det har det vært fra begynnelsen, men han ønsker ikke å forlate klubben. Han ønsker å spille for dem i Champions League, sier spillerens agent Stephen Kelly.
TalkSPORT

Toulouses venstreback Cheikh M'Bengue er usikker på hvor fremtiden ligger. Både Liverpool og Newcastle sies å være interessert i 22-åringen.
- Liverpool er en veldig stor klubb, Newcastle også, men ingenting har blitt bestemt angående fremtiden min. La oss vente og se, sier M'Bengue.
Skysports.com

Liverpool og Aston Villa vil kjempe om hente Real Madrids 25-årige defensive midtbanespiller Fernando Gago.
Footylatest.com

Martin Jol i Fulham er interessert i å hente Joe Cole til Craven Cottage. Cole har hatt en frustrerende sesong i Liverpool. Han har vært skadet en del, men har også slitt med å etablere seg i førsteelleveren når han har vært skadefri. Ankomsten til Jordan Henderson vil svekke hans muligheter ytterligere. Jol kan komme til å spørre om å få låne Cole ble 2011/12-sesongen.
The Mirror