Uke 25

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant annet spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 26. juni

Hamburg forsøker å komme Manchester United og Liverpool i forkjøpet når det gjelder den 19 år gamle sveitseren Xherdan Shaqiri. Bayern München, Bayer Leverkusen, Fiorentina og Roma viser også interesse for spilleren.
Click Manchester

Lille er i ferd med å vinne drakampen mot Liverpool om St Etienne-vingen Dimitri Payet. Liverpool skal være uvillige til å matche prislappen på £11M, noe som kan føre til at 24-åringen blir Lille-spiller bare i løpet av noen få dager.
L'Equipe

Liverpool planlegger et bud på £20M for Tottenham-vingen Aaron Lennon så snart de har sikret seg Aston Villas Stewart Downing.
The People

Agenten til Toulouse-spilleren Moussa Sissoko hevder at han er i samtaler med både Liverpool og Newcastle. Men Inter og Lyon skal ligge best an i løypa i kampen om spillerens signatur. - Linken til Lyon er seriøs, men det er ikke den eneste. Det er også forhandlinger med Liverpool, Newcastle og Inter. Det bør bli fortgang på ting i neste uke, sier agent Bacary Sanogo.
Goal.com

Liverpool er ikke villige til å betale mer enn £6M for Blackpools midtbanespiller Charlie Adam. Blackpools nedrykk og det faktum at Adam bare har ett år igjen av kontrakten har medført at Liverpool står steilt på sitt.
Daily Mail

Lørdag 25. juni

Sør-koreaneren Park Chu-Young får forlate Monaco dersom en klubb blar opp 6 millioner euro (£5.3M) for den 25 år gamle angriperen. Liverpool, Tottenham, Paris St Germain og Rennes rapporteres å være interesserte.
Skysports.com

Chelsea kaster seg inn i jakten på Toulouse sin midtbanespiller Moussa Sissoko, sammen med Arsenal, Liverpool og Manchester City.
TalkSport

Ryad Boudebouz ønsker å ta ett år til i Sochaux, trass i interesse fra Liverpool.
Skysports.com

Stewart Downing er klar til å legge inn en transfersøknad for å tvinge gjennom en overgang fra Aston Villa til Liverpool.
Mirror

Fredag 24. juni

Manchester City viser interesse for Juan Mata, men spilleren selv virker å foretrekke Liverpool. Kilder nær Mata sier at de hilser en forespørsel fra Liverpool velkommen, selv om vingen allerede har tilbud fra andre Premier League-klubber, inkludert City. - Dersom Liverpool er interessert, ønsker spilleren også å høre fra dem. Det er ingen hindring at de ikke skal spille i Europa i år, for Liverpool er en klubb med rike tradisjoner. Det er sant at Mata har blitt linket til Liverpool, men så langt har det ikke komme formelle henvendelser eller tilbud fra klubben. Mata har imidlertid fått tilbud fra lag i Premier League som er med i neste års Champions League, sier en kilde.
Goal.com

Torsdag 23. juni

Juventus har kommet med et bud på Raul Meireles som inkluderer at den brasilianske midtbanespilleren Felipe Melo går motsatt vei. Liverpool har takket nei til dette, og krever £15M i penger for portugiseren.
The National

Martin Jol og Fulham viser interesse for Liverpools Joe Cole.
Mirror

Liverpool er i samtaler med Roma om en retur til "den evige stad" for Alberto Aquilani. Kenny Dalglish ønsker også å kvitte seg med blant annet Milan Jovanovic, Maxi Rodriguez, Christian Poulsen, Paul Konchesky og Philipp Degen.
Mirror

Liverpool kan komme til å selge Raul Meireles til Inter for å finansiere kjøp av Aston Villa-vingen Stewart Downing, Blackpools midtbanespiller Charlie Adam og Birmingham-midtstopper Scott Dann.
Mirror

Onsdag 22. juni

Wolverhampton har satt et kjøp av Liverpools venstreback Paul Konchesky på vent, da de ønsker å styrke andre posisjoner først. Wolves-manager Mick McCarthy vil ha på plass en ny keeper og en ny midtstopper, før han begynner å tenke på venstrebackplassen.
Club Call

Liverpool vurderer å legge inn et bud på St Etienne-vingen Dimitri Payet etter at Sylvain Marveaux endte opp med å skrive under for Newcastle.
Goal.com

Tirsdag 21. juni

Liverpool skal ha begynt å se seg om etter et alternativ for Connor Wickham som tredjevalg på topp, og skal ha siktet seg inn på Brest sin 23 år gamle angriper Nolan Roux.
France Football

Manchester City, Arsenal og Liverpool skal alle ha forhørt seg med Toulouse angående midtbanespilleren Moussa Sissoko, i følge spillerens agent.
L'Equipe

Mandag 20. juni

Damien Comolli skal ha vært i forhandlinger med Lyon om et kjøp av den 21 år gamle kroatiske stopperen Dejan Lovren. Lyon hentet spilleren fra Dinamo Zagreb for £8 millioner i fjor sommer, men etter en svak sesong med 28 spilte kamper skal han ha blitt gjort tilgjengelig for salg. Det blir spekulert i en overgangssum på £3 millioner.
Le 10 Sport

Wolverhampton skal ha kommet med en forespursel om Paul Konchesky. Mick McCarthy skal være en beundrer av spilleren, men kunne ikke gjøre fremstøt da han gikk på utlån i januar, fordi han allerede hadde spilt for to klubber i Premier League den sesongen.
SkySports

Liverpool har siktet seg inn på Celtic sin sør-koreanske midtbanespiller Ki Sung-Yeung, og skal være villig til å betale £10 millioner for 22-åringen dersom Charlie Adam sin overgang går i vasken. Sung-Yeung har spilt 38 landskamper for Sør-Korea, og imponerte i skotske Premier League forrige sesong.
Talksport

Paul Konchesky ønsker å gå til Portsmouth på et sesonglangt låneopphold. Hovedkonkurrenten om 30-åringens signatur kan bli Wolverhampton.
Daily Mail