Uke 29

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant annet spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Lørdag 23. juli

Bayern München har uttrykt interesse for Daniel Agger, mens Alberto Aquilanis antatte overgang til Fiorentina kan bli sluttført i helgen.
Daily Mirror

Liverpool skal være interessert i den ivorianske spissen Angban Bekanty Victorien fra Stade d'Abidjan. Det har blitt rapportert fra Elfenbenskysten at de røde er enige om en overgangssum for 16-åringen, men klubbens president tilbakeviser påstanden.
- Liverpool har ikke blitt enig med meg om noe ennå. Jeg har ingenting skriftlig. De er en stor og respektert klubb. Jeg behøver ikke å fortelle dem hvordan de skal arbeide. Jeg har hatt kontakt med dem gjennom noen agenter, men de er ikke den eneste klubben som er interessert i gutten, sier Stade d'Abidjans president Abi Koffi Richmond.
Skysports.com

Fredag 22. juli


Jay Spearing har fortalt Kenny Dalglish at han ikke øsnker å bli lånt ut til Wolverhampton. Han vil heller bli værende i Liverpool og kjempe for en plass på laget.
Daily Mirror

Tottenham og Liverpool er klare til å hente M'Baye Niang etter at det har oppstått en misforståelse rundt 16-åringens kontrakt. Spissen signerte en avtale med Caen i januar, men det var feil med papirarbeidet. Han står nå fritt til å forlate klubben.
Daily Mirror

Kenny Dallgish forsøker å signere peruaneren Renato Tapia. Midtstopperen, som fyller 16 år i neste uke, har prøvespilt for Liverpools juniorlag. I henhold til FIFAs regler kan ikke spilleren ikke flytte til England før han er 18 år, men Liverpool vil forsøke  å finne et hjem til ham og så hente ham til Anfield i løpet av et par sesonger.
Daily Mirror

Torsdag 21. juli

Lyon opplyser at Liverpool ikke har kommet med bud på venstrebacken Aly Cissokho. 23-åringen innrømmer at han kan tenke seg å spille i England, men en overgang ser ikke ut til å være nært forestående.
- Hvis Liverpool er interessert i Cissokho, må de komme til oss, uttaler Bernard Lacombe, som er offisiell rådgiver for Lyons president Jean-Michel Aulas.
L'Equipe

Blaise Matsuidi har lenge blitt linket til Liverpool. De røde sies å stå klare med et bud på £8M. Nå har Paris St. Germain gitt seg inn i kampen om St. Etiennes midtbanespiller. Paris St. Germain, som eies av Qatar Sports Investments, har tilbudt £9M, men etter rapportene kan Ligue 1-klubben strekke seg enda lengre for "den nye Claude Makelele".
TalkSPORT

Rayo Vallecano ønsker å låne Dani Pacheco. Kenny Dalglish er interessert i at Pacheco skal spille regelmessig førstelagsfotball. 20-åringen ble lånt ut til Norwich forrige sesong. Coventry forsøkte å hente spilleren, men nå rapporteres det fra Spania at Rayo Vallecano er favorittt til å få hans signatur. Den offensive midtbanespilleren er for tiden opptatt med forberedelser til U20-VM med Spania.
TalkSPORT

Valencias hovedtrener Unai Emry innrømmer at klubben vil slite for å beholde Juan Mata dersom Valencia får et stort bud på spilleren. Arsenal, Liverpool Manchester City og Tottenham sies å være interessert.
- Valencia må være forberedt på at en fotballspiller forlater klubben, enten fordi han ikke er ønsket eller fordi noen store klubber ønsker å signere ham. Vi ønsker å beholde ham. Mata har også uttrykt ønske om å forbli i Valencia, men vi vet at dersom det kommer et stort pengetilbud fra en klubb, og det er bra både for spiller og klubb, kan det lede til hans avgang, sier Emery til Cadeena Copa.
Skysports.com

Svenske William Sheriff fra Gefle IF kan være på vei til Liverpool etter at han ble oppdaget på en distriktssamling i Halmstad. De røde ønsker at 14-åringen følger med U15-laget til en cup i Sveits.
- Jeg pratet litt med en speider fra Liverpool som ville at jeg skulle reise på samling i Sveits og spille cup med U15-laget. Jeg har ikke vært hjemme så mye den seneste tiden. Liverpool ville ha en avgjørelse etter Gothia Cup om jeg skal være med eller ikke. Selvsagt vil jeg reise. Det er klart, sier William Sheriff.
- Det er ikke ofte man får frem slike spillere. Han har en utrolig utviklingsteknikk, en utrolig fysikk og er veldig rask. Han behersker det meste og er veldig moden for sin alder, sier Jonas Johansson, spillerens tidligere trener.
Arbetarbladet

Enda en venstreback linkes, og denne gang er det Hamburg sin Marcel Jenssen. Liverpool skal ha 25-åringen høyt på sin ønskeliste, og skal vurdere å legge inn et bud.
TUTTOmercato

Liverpool skal være villig å betale utkjøpsklausulen på 20 millioner euro for Luis Suarez sin landsmann, vingbacken Alvaro Pereira fra Porto.
A Bola

Argentineren Mariano Pavone var på vei til Blackburn etter å ha kjøpt seg ut av sin kontrakt med Real Betis, men overgangen kollapset. Nå skal Liverpool, Swansea og Fulham ha kastet seg inn i kampen om 29-åringen, som er tilgjengelig på fri overgang.

Onsdag 20. juli

Liverpool sies å følge Hamburgs venstreback Marcel Jansen. Merseyside-klubben har blitt linket til en rekke nye signeringer, og de vurderer nå å hente den tyske landslagsspilleren. 25-åringen er verdsatt til £10M.
Caughtoffside.com

Liverpool leter etter en kantspiller til å bekle høyresiden, og de røde vurderer å by på Sevillas Jesus Navas. 25-åringen er verdsatt til £22M.
Fanatix

Liverpool sies å være interessert i AIKs midtstoppertalent Alexander Milosevic.
- Det er interessant såklart, men før det kommer et bud er det ikke mye å si. Jeg håper det kommer et bud og at det er et bud som AIK synes er tilstrekkelig bra. Før noe slikt skjer kan jeg ikke si noe, Jeg er bare hans agent, sier Nenad Lukic.
Agenten synes ikke steget til engelsk fotball vil bli for stort for 19-åringen.
- Ærlig talt, nei. Folk trodde det skulle være for stort for ham å gå til AIK fra Vasalund. Det er det samme nå. Nå vet folk at han klarte det. Jeg er sikker på at han skulle klare det her også. Ikke slik at han ville ta en plass umiddelbart, men etter noen måneder, et halvår. Jeg kan ikke finne én klubb han ikke skulle kunne spille for.
Eurosport.se

Newcastle har foreslått en byttehandel med Liverpool. The Magpies ønsker £5M pluss Alberto Aquilani for Jose Enrique.
Fanatix

Wolverhampton ønsker å hente Jay Spearing på et sesonglangt låneopphold. Midtbanespilleren signerte nylig ny kontrakt på Anfield, men Liverpool ser et låneopphold som den beste muligheten for spilleren til å fortsette utviklingen. Sannynligvis kommer de røde til å la ham gå til Molineux. Wolves-manager Mick McCarthy fulgte også Daniel Ayala på lån i Derby forrige, men må kvitte seg med spillere før noen flere kan signere.
Express & Star

Liverpool kan komme til å overraske med et bud på Tottenhams midtstopper Sebastien Bassong. 25-åringen spilte bare syv kamper forrige sesong og har blitt frustrert over lite spilletid.
Fanatix

Liverpool har blitt linket til José Enrique siden i vår, og nå skal man omsider ha begynt å gjøre seg klar til å legge inn et bud på venstrebacken. I følge The Northern Echo skal Newcastle nå være klar for å slippe spilleren som er inne i sitt siste år av sin kontrakt. Også den Newcastle-baserte Telegraph-journalisten Luke Edwards har nevnt interessen på Twitter, og skriver: "Liverpool skal endelig legge inn et bud for Jose Enrique. Perfekt plan: la spilleren dra tilbake på trening og sutre, og så håpe at Newcastle ikke ser et poeng i å avslå et bud".
Telegraph og Northern Echo

Den 17 år gamle mexicanske spissen Marco Bueno skal ha blitt invitert på et 10-dagers prøvespill i Liverpool, hvor man skal ønske å gi den nyferske U17-verdensmesteren en femårskontrakt.
Daily Mail

Tirsdag 19. juli

Schalke, Marseille og liverpool sies å være interessert i Brest-spissen Nolan Roux, men 23-åringen får ikke forlate klubben så fremt det ikke legges 8 millioner på bordet.
- Jeg har ikke hatt kontakt med Nolan Roux. Men han vil bare få forlate klubben for 8 millioner euro. Han burde ikke ha signert kontrakten dersom han ikke kommer til å respektere den senere, sier Brest-formann Michael Guyot.
L'Equipe

Manchester City-manager Roberto Mancini vil etter rapportene komme med et bud på Alberto Aquilani
Caughtoffside.com

Fra Spania rapporteres det at Liverpool har identifisert Atletico Madrids Diego Godin som et mulig kjøp. 25-åringen er for tiden opptatt med Copa America for Uruguay. Midtstopperen signerte fra Villarreal for £6,6M i fjor sommer. Nå verdsettes spilleren til £15M. Christian Poulsen kan komme til å inngå i en overgangssavtale.
Fanatix

Liverpool er i samtaler med Newcastle om en mulig £11,5M-overgang for Jose Enrique.
Caughtoffside.com

Lille tilbakeviser at de har mottatt bud fra Liverpool og Manchester City på Eden Hazard.
- Vi har ikke mottatt noen formelle bud på Hazard, verken fra Frankrike eller England. For tiden skjer det ingenting. Han kommer til å spille med oss i Champions League neste sesong, sier Lille-manager Rudi Garcia.
RMC Sport

Alex Oxlade-Chamberlain har bedt Southampton å ikke ødelegge hans drøm om å spille i Premier League. Arsenal, Liverpool og Manchester United er interessert i 17-åringen. Southampton-formann Nicola Cortese ønsker imidlertid ikke å snakke med interesserte klubber.
Daily Mirror

Mandag 18. juli

Sunderland-manager Steve Bruce er overrasket over rykter som linker Lee Cattermole til en overgang til Liverpool.
- Jeg vet ikke hvor det har komemt fra. Det er nyhet for meg. Vi har forhandlet med Liverpool i fem uker angående Jordan henderson, og det var aldri snakk om at de ønsket Lee.
Journal

Liverpool har tatt avstand fra rykter om en overgang for Lyons venstreback Aly Cissokho. Det har blitt hevdet at en £9,5M var nært forestående. Lyon har krevd for £16M for 23-åringen.
Daily Mail

Aston Villa ligger foran Juventus og Liverpool i kampen om Fiorentinas 27-årige kantspiller Juan Manuel Vargas
Footie-online.co.uk

Bolton venter på innlede samtaler med Barcelona-vingen Jeffren Suarez, som tidligere har blitt linket til Liverpool, etter at de har fått akseptert et bud på £5M for 23-åringen.
Daily Mail