Uke 30

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant annet spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Fredag 27.juli

Liverpool skal igjen følge Wigan sin midtbanemann James McCarthy. Liverpool var sterkt linket til spilleren da han spilte for Hamilton Accies, men i 2009 valgte han Wigan og fast førstelagsspill. Når hans kontrakt med Wigan nå skal fornyes følger både Liverpool og Arsenal med på situasjonen.
The Mirror

Liverpool og Tottenham skal følge den 18-årige midtbanespilleren Lucas hos Sao Paulo.
talkSPORT

Etter en skade for midtstopper Paul McShane vurderer manager Nigel Pearson hos Hull alternativer for å styrke forsvaret. Et av dem skal være å prøve å hente Daniel Ayala på lån, slik han var forrige sesong.
BBC

Liverpool vurderer å komme med et bud på £10M for spissen Shane Long hos Reading. Reading skal tidligere ha avslått et bud på £8M fra West Ham.
Sportsvibe.co.uk
 


Onsdag 27.juli

Liverpool skal ha hatt speidere på plass da Shane Long nylig scoret to mål for Reading, mot Northampton, i en treningskamp i helgen. De røde vurderer et bud på den irske spissen.
Daily Mail

Tirsdag 26.juli

Hvis Liverpool fastholder sin prislapp på £6M for David N'Gog vil Bolton prøve å kjøpe Cameron Jermome fra Birmingham i steden.
Daily Mirror

President Manuel Llorente i Valencia insisterer på at klubber som Arsenal, Liverpool, Tottenham og Manchester City kaster bort tiden med å vise interesse for Juan Mata, som ikke er til salgs for noen pris.
Metro
 

Mandag 25.juli

Liverpool skal være nær å sikre seg spilleren Victorien Angban på en femårsavtale. Normalt velinformerte France Football skriver at kun en legesjekk gjenstår før 17-åringen er klar for de røde.
France Football
 
Flere rapporter sier at Fulham skal være klar med et bud på £1,5M for Christian Poulsen.
eatsleepsport.com

Jose Enrique kritiserte sin klubb gjennom flere twittermeldinger hvor han mente at Newcastle ikke var en storklubb som kunne selge spillere som Andy Carroll og Kevin Nolan. Utbruddet kan medføre et snarlig salg fra nordøst. Liverpool regnes som favoritt til å sikre seg venstrebacken, men ventes å måtte bla opp minst £8M for å få underskriften til 26-åringen.
sportsvibe.co.uk