Uke 31

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Torsdag 4. august

Liverpool blir igjen linket til Gary Cahill, og den engelske landslagsspilleren skal være tilgjengelig for £18 millioner.
Daily Mail

José Enrique kommer til å bli Liverpools neste kjøp når vensterbacksposisjonen skal styrkes.
Daily Mail

Onsdag 3. august

Cesena skal vise interesse for Emiliano Insua, og følger argentineren nøye. Det virker ikke som at venstrebacken har noen fremtid på Anfield, og Cesena skal være interessert i å sikre seg spilleren på lån for den kommende sesongen, med opsjon på kjøp neste sommer.
Gazzetta Dello Sport

Det har vært stille rundt Joe Cole en stund. Queens Park Rangers var tidligere i sommer linket til spilleren, men sa det ikke var noen mulighet for at de kunne betale spillerens lønn. Nå blir Cole igjen linket til QPR, men denne gang i en utlånsavtale. Liverpool skal være villig til å dekke en tredjedel av Cole sin lønn dersom han signerer en ettårig utlånsavtale til Loftus Road.
talkSPORT

Tirsdag 2. august

Liverpool skal igjen vise interesse for Stoke sin midtstopper Ryan Shawcross. De røde var tidligere linket til spilleren, men på grunn av forsvarsproblemene i pre-season skal man nå igjen se mot Britannia Stadium for forsterkninger i midtforsvaret. Stoke har hentet inn Jonathan Woodgate tidligere i sommer, og Liverpool håper at et bud på £12 millioner vil være nok for at Stoke vil selge. Manchester United har dog en førsterett på spilleren, og skal være lite lystne på at han havner på Anfield.
The Sentinel