Uke 36

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 11. september

Leeds-manager Simon Grayson ønsker å hente Liverpool-forsvarer Danny Wilson på lån.
People

 Fredag 9. september

Liverpool er interessert i den danske midtbanespilleren Christian Eriksen fra Ajax, men må regne med konkurranse fra blant andre AC Milan.
TalkSport

Det rapporteres at Liverpool følger den 18-årige Crystal Palace-spissen Wilfried Zaha med håp om en permanent overgang neste sommer.
Footybunker.com

Torsdag 8. september

Real Madrids president Florentino Perez synes klubben trenger en storsignering på nyåret for å vise verden, og i særdeleshet rivalene Barcelona, at de fortsatt mener alvor. Den spanske hovedstadsklubben vil derfor forsøke å hente Luis Suarez i januar.
El Mundo Deportivo

David Amoo linkes til AFC Bournemouth. League One-klubben er ute etter å forsterke spillertroppen når lånevinduet åpner denne uken.
Daily Echo

Onsdag 7. september

Lucas har imponert en rekke europeiske klubber med sine opptredener for Sao Paulo. 19-åringen har blitt fulgt av Liverpool og Tottenham, men nå kaster også Inter seg inn i jakten på midtbanespilleren. Liverpool bør ligge bedre an enn Spurs fordi han og navnebror Lucas Leiva er romkamerater når det er av gårde med Brasils landslag. Inter forbereder et bud på £15M, men Sao Paulo skal være tilbakeholdne med å selge ettersom tenåringen kun er inne i sin andre hele sesong med førstelaget.
TalkSport