Uke 37

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 18. september

Liverpool har speidere som følger den 18 år gamle Valencia-spissen Paco Alcacer.
Footylatest.com

Kilder i Italia påstår at Liverpool er interessert i Bolognas offensive midtbanespiller Gaston Ramirez. De røde har indikert at de er villige til å betale 10 millioner euro for å få 20-åringen til Anfield. Manchester City og Manchester United har også kastet sine øyne på uruguayaneren.
Insidefutbol.com

Lørdag 17. september

Steven Gerrard er et transfermål for den styrtrike klubben Anzhi Makhachkala. Klubben med tilhold i Dagestan, og som har sikret seg flere verdensstjerner på laget den siste tiden, skal være villig til å tilby 31-åringen en toårskontrakt verdt £13M per sesong.
Metro

Liverpool kan komme med et bud på Ajax-stopper Jan Vertonghen i januar. Dersom Anfield-klubben får napp på belgieren kan Daniel Agger komme til å bli ofret på grunn av skadehistorikken sin. AC Milan er interessert i dansken.
Caughtoffside.com

Torsdag 15. september

Arsenal, Liverpool og Chelsea følger utviklingen nøye etter at Stevan Jovetic nektet å skrive under på en ny kontrakt med Fiorentina.
FootballTalk.co.uk

Mandag 12. september

Real Madrid kan komme til å legge inn et bud på £35M for Luis Suarez i januar.
The Guardian