Uke 4

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 30. januar

Paul Konchesky vil gå tilbake til Fulham til sommeren, for en redusert pris av £1,5M.
Sunday People

Aston Villa vil tilby Ashley Young en ny og fet kontrakt for å holde unna interessen fra Liverpool og Manchester United.
Sunday People

Liverpool og Manchester United vil prøve å sikre seg backen José Enrique hos Newcastle til sommeren.
Sunday Mirror

Fredag 28. januar

Mamadou Niang er smigret over å bli linket til Liverpool, etter spekulasjoner om at de røde vil forsøke å hente den 31 år gamle senegaleseren fra Fenerbahce. Spissen har gjort 9 mål på 15 kamper for sin tyrkiske klubb. - Det er smigrende å høre om interesse fra Liverpool. Det er en fantastisk klubb med rike tradisjoner. En av de mest utrolige klubbene i verden. Vi kjenner alle hymnen fra The Kop. Det ville ha vært fantastisk, men jeg har en kontrakt her og alt avhenger av min klubb her i Tyrkia. Men det vil være en stor mulighet for en spiller i min alder å spille for en slik veldig, veldig stor klubb, siteres spilleren.
Skysports.com

Torsdag 27. januar

Monaco jakter en ny midtbanespiller før transfervinduet stenger,og Liverpools Christian Poulsen skal stå øverst på ønskelista.
Le Parisien

Onsdag 26. januar

Damien Comolli skal ha gjenopptatt interessen for midtbaneankeret Blaise Matuidi (23) hos St. Etienne.
thetimes.co.uk

Juventus og West Ham skal vurdere å hente Emiliano Insua på lån for resten av sesongen. Argentineren er for tiden lånt ut fra Liverpool til tyrkiske Galatasaray, men fått liten tillit og det er antydet at den avtalen kan bli brutt.
insidefutbol.com

Wolfsburg skal være beredt til å by åtte millioner euro for Milan Jovanovic.
rtbf.be

Blackpool skal ha satt en prislapp på £12M for Charlie Adam, hvorav de ønsker minst £10M i cash.
Daily Mirror


Tirsdag 25. januar

Manchester United, Arsenal, Liverpool, West Ham og Southampton følger alle Dulwich Hamlet-duoen Quade Taylor (midtbanespiller) og Paul McCallum (spiss). Klubbene vil ha speidere på plass når Dulwich møter Romford i en cupkamp i non-league i kveld.
Skysports.com

Mandag 24. januar

Wigan benekter at Charles N'Zogbia er på vei til Liverpool.
The Independent

Wolfsburg-manager Steve McClaren har tilbudt Liverpool £6M for Milan Jovanovic, i et forsøk på å fylle hullet etter Edin Dzeko.
Talksport