Uke 41

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Torsdag 13. oktober

Pepe Reina skal være en av tre keepere som AC Milan har identifisert som et mulig sommerkjøp.
Insidefutbol.com

Kenny Dalglish håper å overbevise den 18-årige Valencia-spissen Paco Alcacer til å komme til Liverpool.
Sportsvibe.co.uk

Onsdag 12. oktober

Matt Lecointe ser ut til å bli det neste store transfermålet for klubber i Premier League. Liverpool, Manchester United og Arsenal er alle ute etter den 16-årige kantspilleren. Han har allerede spilt ti kamper for Plymouth.
Mirror

Liverpool er en av tre Premier League-klubber som følger Lille-angriper Moussa Sow. Også Arsenal og Tottenham vurderer å legge inn bud på den 25 år gamle senegaleseren i januar.
Footylatest.com

Tirsdag 11. oktober

Stoke og Liverpool er blant åtte Premier League-klubber som har sendt speidere for å se 17-årige Dan Thompson i aksjon. Championship-klubben Crystal Palace er nær ved å hente Hampton & Richmond-spilleren på en ukes prøvespill.
South London Press

Kenny Dalglish har ikke gitt opp å hente Adam Johnson til Anfield, og vil gjøre et nytt forsøk på å få kloa i Manchester City-vingen i januar.
Sportsvibe.co.uk

Atletico Madrid skal være villig til å gi slipp på forsvarsspilleren Diego Godin for 11 millioner euro under transfervinduet i januar, noe som har ført til at Chelsea og Liverpool har fattet interesse.
Insidefutbol.com

Kenny Dalglish ønsker å vinne kampen om Nicholas Hunziker. Speidere har gitt Dalglish gode rapporter om 15-åringen som nettet hattrick i sin landslagsdebut. Liverpools manager sendte sin topp europeiske speider til å se ham  iaksjon i helgen, men Napoli er også ut etter spillerens signatur. Hunziker har ennå ikke signert proffkontrakt med Basel, og Anfield-klubben ønsker å sluttføre en avtale om kort tid. De kan få til en overenskomst nå og fullføre overgangen i januarvinduet.
Mirror

Mandag 10. oktober

Liverpool har den unge mexicaneren Marco Bueno i kikkerten. Bueno var en av stjernene i U17-VM i juli, og Anfield-klubben hentet mexicaneren over på et ti dager langt prøvespill i august. Aviser i Mexico hevder at Liverpool vil kjøpe spilleren når han fyller 18 år den 31.mars neste år, noe som bekreftes av presidenten i Buenos klubb, Pachuca.
Eatsleepsport.com

Liverpool er en av flere klubber som har amerikanske Brek Shea under oppsikt. FC Dallas-spilleren blir regnet som et av de største talentene i USA, og er fast inventar på landslaget under Jürgen Klinsmann. Liverpool, Chelsea, Manchester United og Manchester City skal alle være interessert i angriperen, som kan benyttes både på topp og på begge kantene. Liverpool og Manchester City skal ha hatt speidere tilstede for å følge Shea da USA vant 1-0 over Honduras i helgen. Shea har kontrakt med MLS og FC Dallas i tre år til.
Skysports.com