Uke 46

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 20. november

Chris Samba fikk ikke den overgangen han ønsket til en storklubb sist sommer og har nå byttet agent. Liverpool skal være villig til å gi den digre stopperen mulighet i en større klubb og kan stå klar til å hente Samba til Anfield i januar. Det ventes at Blackburn kan være villig til å diskutere et tilbud på om lag £10M for 27-åringen.
Sunday People

Fredag 18. november


Liverpool og Arsenal skal vise interesse for midtstopperen Jan Vertongehn hos Ajax. Den 24-årige kapteinen ventes å ha en prislapp på om lag £15M. De røde skal ha håp om at tidligere lagkamerat Luis Suarez kan lokke nederlenderen til Anfield, mens Thomas Vermaelen kan få samme "jobb" hos Arsenal.
Sportvibe.co.uk
 

SpTorsdag 17. november

Inter Milan viser interesse for Dirk Kuyt. Italienerne tror de kan få tilslag på nederlenderen som de legger £10M på bordet.
Mediaset

Liverpool planlegger å legge inn et bud på £6M for Lyons venstreback Aly Cissokho i januar.
Mirror

Ajax viser interesse for å hente Dirk Kuyt tilbake til Nederland til sommeren.
FootyLatest

Liverpool vil forsøke å hente to spillere fra Everton. Det dreier seg om venstreback Leighton Baines, som de røde skal være villige til å betale £7M for, og vingen Seamus Coleman som verdsettes til £4M av Anfield-klubben.
The Guardian

Onsdag 16. november

Et Lyon i økonomiske vanskeligheter skal vurdere å selge Aly Cissokho (24) i januar. Det skal ha gjort Liverpool og Damien Comolli interessert i prøve å hente spilleren som i utgangspunkt er venstreback men også kan fylle en ankerrolle på midtbanen. De røde håper å få et tilslag så lavt som £6M.
Daily Mirror

Liverpool, Chelsea, Manchester City, Tottenham, Everton  og QPR følger den 15 år gamle sentrale midtbanespilleren Josiah Chukwudi. Han er for tiden ikke tilknyttet noen klubb, men har allerede vært på prøvespill i QPR.
Skysports.com

Liverpool følger Bayer Leverkusens midtbanespiller Lars Bender. Ifølge tyske medier har Damien Comolli speidet på 22-åringen denne sesongen.
Tribalfootball.com

Liverpool ønsker å sikre seg den japanske playmakeren Shinji Kawaga. Borussia Dortmund vil trolig kreve rundt £15M for midtbanespilleren.
Clean Sheets All Round

Kenny Dalglish vurderer å hente den 26 år gamle brasilianeren Diego til Anfield. Etter disiplinærproblemer i Wolfsburg er brasilianeren for tiden utlånt til Atletico Madrid.
Footylatest.com

Tirsdag 15. november

Liverpool viser interesse for Wycombes 15 år gamle stjerneskudd Jordan Ibe. Det samme gjørt Manchester United og Chelsea. Ibe har allerede debutert for førstelaget til Wycombe, og tegnet seg sågar på scoringslista i 1-2 tapet for Sheffield Wednesday.
FootballTalk

Liverpool skal være interessert i Aston Villas unge midtbanespiller Barry Bannan. Det er manager Kenny Dalglish selv som skal ha 21-åringen i kikkerten.
Footylatest.com

Mandag 14. november

Liverpool skal være interessert i den 20 år gamle sveitseren Admir Mehmedi. Sunderland og 1 FC Nürnberg viser også interesse for spissen som har gjort 13 mål på 47 kamper for FC Zurich.
Daily Mail

Damien Comolli skal selv ha vært og sjekket et av stjerneskuddene på årets brasilianske landslag, Lucas Rodrigues. Den offensive og høyrebente midtbanespilleren skal imidlertid også være i søkelyset til klubber som Manchester United, Real Madrid og Milan. Santos ventes å kreve £20M for 19-åringen.
Daily Mirror

Liverpool skal være interessert i å legge inn et bud for 28-årige Michel Bastos i januar. Brassen kan spille både ving og back på venstresiden, men har hatt mest suksess i en offensiv rolle. Lyon kan bli fristet dersom noen legger opp mot £15M på bordet.
442.com