Uke 47

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 27. november

Liverpool linkes til Borussia Mönchengladbach-spissen Marcos Reus. En spiller som også Arsenal og Manchester City skal være ute etter.
Sportsvibe.co.uk

Lørdag 26. november

Liverpool har kastet seg inn i kampen om den utlånte Manchester City-spissen Emmanuel Adebayor, og vil forsøke å sikre seg afrikaneren på en permanent overgang foran nesen på Tottenham, hvor Adebayor nå spiller på utlån.
Metro

Liverpool viser interesse for Montpelliers 21 år gamle midtbanespiller Younes Belhanda. Fransk-marokkaneren har gjort 4 mål på 12 kamper for Montpellier denne sesongen, og kan komme til å forlate den franske klubben i januar.
Footylatest.com

Fredag 25. november

Liverpool akter å gi Sevilla kamp om underskriften til Twentes Ola John. Flere italienske klubber ligger også langflate etter den raske vingen som spiller på det nederlandske U21-landslaget.
Talksport

Torsdag 24. november

Hvis Joe Cole vil bli værende i Lille utover utlånsperioden, vil midtbanespilleren bli et nyttig forhandlingskort i et bud for å prise Eden Hazard vekk fra den franske toppklubben.
- Vi ville like å beholde Hazard også. Hvis han fortsatt ser en utfordring her, kan han komme til å bli værende. Det er likevel trolig at han vil forlate klubben etter sesongen ettersom det er stor interesse. Vil €50 millioner være nok? Ingen er uerstattelige, og det er løsninger for en slik sum penger, sier Lille-president Michel Seydou.
Daily Mirror

Crewes Max Clayton er ønsket av en rekke Premier League-klubber, deriblant Liverpool. Ifølge Neil Critchley, i Crewes ungdomsavdeling, kan et salg bli aktuelt i januar.
- Avhengig av størrelsen på budet kan det komme til å skje heller før enn senere, sier Critchley.
BB Radio Stoke

Liverpool kan komme til å by på Evertons venstreback Leighton Baines. Footylatest.com

Onsdag 23. november

Liverpool viser interesse for Willy Boly. Både Liverpool og Inter speider på den 20 år gamle Auxerre-forsvareren.
Gazzetta dello Sport

Juventus vurderer å legge inn et bud på Liverpool-stopper Martin Skrtel. Torino-klubben akter å kjøpe en ny midtstopper i januar.
Tribalfootball.com

Chelsea og Liverpool følger Benjamin Courget. Kilder i Frankrike opplyser at de to Premier League-klubbene er interessert i 24-åringen som har scoret seks mål på 13 kamper for Dijon denne sesongen. Det sies at Ligue 1-klubben vil kreve minst 7 millioner euro for midtbanespilleren.
Insidefutbol.com

Tirsdag 22. november

Damien Comolli har identifisert Valencias formspiss Roberto Soldado som et transfermål han føler kan gi Liverpool mer styrke helt fremme.
Caughtoffside.com

Liverpool vurderer å legge inn bud på Fiorentinas Ricardo Montolivo i januar. 26-åringen vil være kontraktsløs til sommeren, og følges av Arsenal, Manchester United og en rekke andre europeiske toppklubber.
Caughtoffside.com

Liverpool følger Norwich-ving Anthony Pilkington, og vurderer å legge inn et bud på 23-åringen i januar.
Footylatest.com

Mandag 21. november

Newcastle er interessert i å kjøpe Liverpools utlånte midtbanespiller Joe Cole til sommeren, men vil få kamp om spillerens signatur av Lille.
Footylatest.com

Liverpool jakter PSV Eindhovens midtbanespiller Kevin Strootman. Steve Clarke og Kevin Keen var på plass for å følge 21-åringen i aksjon for Nederland mot Tyskland sist onsdag.
People

Liverpool vurderer Swansea-ving Nathan Dyer som et mulig transferobjekt. Kenny Dalglish skal personlig ha speidet på spilleren.
Metro