Uke 49

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 11. desember

Liverpool vurderer å legge inn bud på Real Sociedad-forsvarer Inigo Martinez. Liverpools speidere har sett 20-åringen i aksjon ved flere anledninger.
Sunday People

Lørdag 10. desember

Liverpool vurderer å kjøpe Portos defensive midtbanespiller Fernando Reges som en erstatter for langtidsskadede Lucas Leiva. Chelsea viser også interesse for 24-åringen. Brasilianeren blir verdsatt til £17M.
Daily Mail

Fredag 9. desember

Liverpool er en av flere klubber som har Kølns Lukas Podolski i kikkerten. Tottenham, Arsenal, Schalke, Juventus og Lazio vurderer også bud på den tyske landslagsspissen i januar. 26-åringens kontrakt med Køln løper ut sommeren 2013.
Calcio Mercato

Torsdag 8. desember

Liverpool vurderer å hente inn Celtics israeler Beram Kayal. Kenny Dalglish var på Parkhead for å studere midtbanespilleren i Europa League-kampen mot Atletico Madrid i forrige uke. Kayal vurderes som en erstatter for Lucas Leiva, og skal ha en prislapp på £8M.
- Disse ryktene om at Kenny Dalglish ønsker Beram er veldig smigrende, og gir ham ekstra motivasjon til å trene hardere og spille enda bedre. Jeg tror alle vet at Beram fortjener å spille i den engelske Premier League. Han har bevist at han er god nok i SPL, uttaler Kayals onkel og rådgiver Hamoudi Kayal.
- Det er ingen hemmelighet at Beram ser Celtic som en plattform til å komme seg til en av de store klubbene i England. Når det er sagt, så har Beram akkurat skrevet under en ny kontrakt, og har fullt fokus på å hjelpe Celtic til å vinne SPL-tittelen og avansere i Europa League, fortsetter han.
Jewish Chronicle

Liverpool er en av fire Premier League-klubber som jakter Basel-vingen Xherdan Shaqiri. De andre klubbene som vurderer et bud på Basel-stjernen er Arsenal, Manchester United og Tottenham.
FootballTalk

Liverpool vil forsøke å hente en tredje uruguayaner til klubben i januar. Det er snakk om Atletico Madrid-midtstopper Diego Godin. Arsenal og Chelsea viser også interesse for 25-åringen.
Click Liverpool

Liverpool skal vise interesse for Bayern München-veteranen Anatoliy Tymoschchuk. Den erfarne midtbanespilleren blir vurdert som en nøderstatter for Lucas Leiva. 32-åringen verdsettes til £4M av Bayern ifølge tyske kilder.
Footylatest.com

Franske kilder hevder at Liverpool er i ferd med å kaste seg inn i kampen om Loic Remy. Arsenal og Tottenham linkes også til den 24 år gamle Marseille-spissen. Remy har gjort 7 mål på  15 Ligue 1-kamper denne sesongen.
Clean Sheets All Round

Onsdag 7. desember

Liverpool kjemper med Swansea om underskriften til en ung irsk spiss. Det dreier seg om den 19 år gamle Cliftonville-spissen Rory Donnelly, som har gjort 17 mål i Irish Carling Premiership denne sesongen. Swansea skal allerede ha lagt inn et bud på Donnelly, og Brentford viser også interesse for spilleren.
Daily Express

Hampton and Richmond-spiss Dan Thompson er i Liverpools søkelys. Newcastle og Stoke er også ute etter angriperen.
Tribalfootball.com

Mandag 5. desember

Liverpool forsøker å sikre seg den uruguayanske playmakeren Gaston Ramirez. 21-åringen spiller for Bologna i Serie A, hvor han har gjort tre mål på 10 kamper denne sesongen. Han har sju A-landskamper for Uruguay.
Inside Futbol

Liverpool kan komme til å by på Arsenal-angriper Andrey Arshavin i januar. Russerens kontrakt med The Gunners løper ut neste sommer.
Clean Sheets All Round