Uke 5

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 6. februar

Både Fiorentina og Napoli skal være interessert i Lucas. Et bud kan komme til sommeren.
Insidefutbol.com

Real Madrid-trener Jose Mourinho planlegger å by £25M for Steven Gerrard etter sesongslutt.
People

Stoke-manager Tony Pulis vil legge inn et bud på Sotirios Kyrgiakos til sommeren. Grekeren var nær ved å gå til pottemakerne før overgnagsvinduet stengte.
People


Lørdag 5. februar

Ifølge rapporter fra Belgia er både Liverpool og Chelsea fortsatt interessert i å kjøpe Anderlecht-spissen Romelu Lukaku.
- Det som skjedde på transferdeadlineday forandrer ingenting. Vi vet hvilke klubber som er interessert. Chelsea og Liverpool er først i køen, sier en kilde nær Lukaku.
Goal.com

Fredag 4. februar

Pepe Reina kan komme til å gkøre som Fernando Torres, å forlate Liverpool. Manchester United forbereder et bud på keeperen ettersom van der Sar legger opp etter sesongslutt.
Metro.co.uk

Torsdag 3. februar

Sammen med Milan og Juventus skal Liverpool følge Musao Musacchio hos Villarreal. Han er en 20-årig forsvarer med kontrakt til 2104.
Talksport.co.uk

Liverpool håper å sikre seg Werder Bremens Marko Marin i kamp med Tottenham, Arsenal og Manchester United.
footylatest.com

Onsdag 2. februar

Juventus ønsker å gjøre Alberto Aquilanis overgang permanent, men er ikke villig til å betale Liverpools prisforlangende på €12M etter å ha betalt spillerens lønn denne sesongen.
La Gazzetta dello Sport

Mandag 31. januar

Både Tottenham og Liverpool følger Athletic Bilbaos spiss Fernando Llorente.
Daily Mail