Uke 7

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 20. februar

Wolfsburg ønsker å teste Liverpool til sommeren med et bud på Martin Skrtel. Tyskerne håper å sikre seg midtstopperen for om lag £5M.
footylatest.com

Emilio Izaguirre, venstreback hos Celtic, skal ha blitt fulgt av Kenny Dalglish i dagens lokaloppgjør mot Rangers.Spilleren fra Honduras kom til Glasgow sist sommer.
clickliverpool.com


Lørdag 19. februar

Liverpools skal følge den venstrebente kantspilleren Xherdan Shaqiri hos Basel.
Bayern München, Juventus og Aston Villa skal også ha  vist interesse for 19-åringen.
sportsvibe.co.uk

Nederlandsk media skal ha rapportert at Liverpool vurderer å legge inn et bud på Ibrahim Afellay. Den 24-årige nederlandske vingen har ikke fått spilletid etter overgangen til Barcelona i vinter og på Camp Nou kan man være villig til å selge for om lag £9M.
caughtoffside.com


Fredag 18. februar

Hull City og Everton (!) viser interesse for Nathan Eccleston. 20-åringen har imponert på utlån hos Charlton den siste tiden, og de to klubbene skal følge med på spilleren som ønsker seg mer førstelagsfotball.
SkySports

Tottenham er ventet å vinne kampen om spisstalentet Connor Wickham hos Ipswich, i kamp med Liverpool og Arsenal.
Mirror

Liverpool er blitt linket til den 20-årige vingen Georginio Wijnaldum hos Feyenoord.
insidefutboll.com

Torsdag 17. februar

Liverpool kommer til å prøve å hente Nico Kranjcar fra Tottenham til sommeren.
Caughtoffside.com

Onsdag 16. februar

Alberto Aquilani har gjort det bra på utlån til Juventus, men italienerne skal likevel telle på knappene om de ønsker å betale de om lag £14M det koster å hente midtbanespilleren fra Liverpool permanent. Spillerens lønnskrav skal også være i overkant av hva man vil betale. Nå vurderer Juve å heller knytte til seg veteranen Andrea Pirlo fra Milan, som er tilgjengelig på Bosman til sommeren.
fotball-italia.net

Liverpools fotballdirektør Damien Comolli var søndag til stede på kampen mellom Toulouse og Lille. Ifølge franske kilder skal hovedmålet med turen ha vært å sjekke Gervinho hos Lille. Lille skal være beredt til å selge spilleren som har 18 måneder igjen av sin kontrakt til sommeren.
tribalfootball.com

23-årige Blaise Matuidi skal være på ønskelisten til Damien Comolli. Midtbanespilleren fra St. Etienne, den tidligere klubben til Comolli, skal imidlertid også være i søkelyset til Roma, Juventus, Fiorentina og Schalke. Prislappen på spilleren ventes å være rundt £8M.
Talksport.co.uk

Tirsdag 15. februar

Arsenal, Liverpool og Chelsea skal følge Dimitri Payet hos Paris St. Germain. Den franske landslagsspilleren kan spille både ving og som offensiv midtbane, og ble faktisk bøtelagt for å ha prøvd å provosere frem en overgang i januar. Han er nå ventet å forlate PSG til sommeren.
Footylatest.com

Liverpool følger med på utviklingen til Feyenoord-vingen Georginio Wijnaldum. Arsenal skal også ha 20-åringen i kikkerten.
Tribalfootball.com

Wolfsburg skal være villige til å lytte til bud på sin unge danske midtstopper Simon Kjær til sommeren. Liverpool og Tottenham skal ha merket seg dette.
Goal.com

Mandag 14. februar

Chelsea skal ha merket seg at Tom Ince fortsatt ikke har skrevet under noen ny kontrakt med Liverpool.
Tribalfootball.com

Juventus har gitt opp å få fatt i Liverpool-back Glen Johnson. Italienerne har jevnlig ymtet frempå om at de ønsker seg Johnson i forbindelse med samtaler om Alberto Aquilanis fotballfremtid. Men Serie A-klubben har nå konkludert med at Liverpool forlanger en alt for høy pris for backen.
People

Liverpool vurderer å legge inn et bud på Newcastles venstreback Jose Enrique til sommeren. Damien Comolli skal ha finsiktet den 25 år gamle spanjolen i Newcastles kamp mot Blackburn.
Mirror