Uke 8

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 27. februar

Jose Enrique kan komme til å takke nei til Liverpool til sommeren, og i stedet forlate Newcastle til fordel for AC Milan.
The People

Lørdag 26. februar

Christian Poulsen vil vurdere sin Liverpool-fremtid etter sesongslutt, etter å ha havnet på reservebenken også under Kenny Dalglish.
Daily Mail

Fredag 25. februar

Yuri Zhirkov skal søke seg vekk fra Chelsea da han mener han får for lite spilletid, og Liverpool og QPR kan være interessert.
Metro

Onsdag 23. februar

I spansk presse linkes Liverpool til Barcelonas Ibrahim Affelay, og merseysiderne kan komme til å legge inn et bud på £8,5M til sommeren.
Daily Mail

Liverpool vurderer en overgang for Lyons 27-årige venstreback Michel Bastos.
Caughtoffside.com

Liverpool har trappet opp jakten på Yann M'Vila, som beskrives som den "nye Patrick Vieira". Ifølge rapporter fra Frankrike har Damien Comolli hatt speidere til stede på Rennes' tre seneste kamper. Spilleren har kontrakt med Ligue 1-klubben frem til 2013, og det antydes at de røde må ut med £10M for å sikre seg 20-åringens underskrift.
Talksport.co.uk

John Arne Riise forventes å forlate Roma etter sesongslutt, og det rapporteres at 30-åringen gjerne returnerer til Liverpool. Et annet alternativ skal være spill i USA.
Insidefutbol.com

Liverpool har identifisert Basel-vingen Xherdan Shaqiri som et mulig transfermål til sommeren. 19-åringen kan spille på vegge vingene, og har også blitt linket til Bayern München og Juventus.
Sportsvibe.co.uk

Liverpool vurderer å legge inn et bud på £2.5M for Prestons Adam Barton, etter lenge å ha speidet på midtbanespilleren. Liverpools speidere har fulgt 20-åringen nøye denne sesongen, og assistentmanager Sammy Lee skal ha foretatt en ny sjekk av den tidligere Blackburn-læregutten da Preston klarte uavgjort mot QPR i helgen.
Daily Mail

Tirsdag 22. februar

Fra Frankrike rapporteres det at Liverpool vil komme med et bud på Wigans Charles N'Zogbia til sommeren.
givemefootball.com

Bundesligaklubben Wolfsburg vurderer å legge inn et bud på hele £9M for Liverpool-stopper Daniel Agger til sommeren. Klubbene har allerede hatt kontakt angående saken.
Talksport

Arsenal leder an i kampen om signaturen til det 16 år gamle Barcelona-talentet Joan Toral, men ifølge spanske kilder har også Chelsea, Manchester City og Liverpool kommet med forespørsler på midtbanespilleren. Toral har engelsk mor, og hans fulle navn er Joan Miguel Toral Harper. På grunn av hans unge alder kan en engelsk klubb hente ham fra Barcelona ved kun å betale en kompensasjon på £300 000.
Skysports.com

Mandag 21. februar

Liverpool kan komme til å by på Goran Pandev. Inter ønsker å kvitte seg med spissen som verdsettes til £8,4M av Serie A-klubben.
caughtoffside.com

Liverpool skal være interessert i å hente Armand Traore fra Arsenal. Damien Comolli håper å benytte sine kontakter til å signere midtbanespilleren. 21-åringen er for tiden utlånt til Juventus.
caughtoffside.com