Uke 9

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 6. mars

Liverpool vil etter rapportene komme med et bud på CSKA Moskvas midtbanespiller Keisuke Honda.
IMScouting.com

Liverpool skal være interessert i hente Fernando Gago fra Real Madrid. Midtbanespilleren figurerer ikke i Jose Mourinhos fremtidsplaner, og han vil da selges til høystbydende.
People

Lørdag 5. mars

Gael Clichy kan komme til å fremtvinge en overgang til erkerival Tottenham eller Liverpool etter at kontraktsforhandlinger med Arsenal har brutt sammen.
Metro

Lucas Leiva skal være et av hovedstransfermålene til Napoli kommede sommer.
Goal.com

Fredag 4. mars

I italiensk presse meldes det at Napolis Ezequiel Lavezzi skal være på vei til England til sommeren. Liverpool kan være en mulig destinasjon for spilleren som verdsettes til 20 millioner euro.
Givemefootball.com.

Liverpool blir linket til Real Madrids unnggutt Sergio Canales. President Florentino Perez vil kvitte seg med spillere til sommeren for å få midler til spillerforsterkninger. Canales sies å være en av spillerne Real Madrid er villig til å ofre. 20-åringen skal være tilgjenglig for €12,5 millioner.
Sport.co.uk

Liverpool kan komme til å hente Genoas 24-årige venstreback Domenico Criscito.
Caughtoffside.com

Torsdag 3. mars

Den ungarske vingen Balazs Dzsudzsak hos PSV skal være et mulig mål for Arsenal, Liverpool og Everton. 24-åringen sier at det ville vært glimrende å få spille i Premier League, men tror at det vil gå ennå en stund før han får sjansen.
origo.hu

Maarten Stekelenburg, Manuel Neuer og Hugo Lloris er keepere som også står på Liverpools liste dersom Pepe Reina forlater klubben.
Daily Telegraph

Liverpool følger Blackburn-keeper Paul Robinson ettersom de røde er bekymret for at Manchester United og Arsenal vil trappe opp jakten på Pepe Reina til sommeren. Reina kan forlate Anfield dersom en rivaliserende klubb utløser en klausul på £20M. Robinson har kun to år igjen av sin kontrakt med Blackburn, og keeperen ser ut til å være et billig alternativ.
Daily Telegraph

Bournemouth-spissen Danny Ings tiltrekker seg interesse fra Premier League-klubber. Liverpool, West Ham og Newcastle følger 18-åringen.
tribalfootball.com

Onsdag 2. mars

Angriperen Papiss Demba Cisse hos Freiburg er blitt linket til Liverpool, og senegaleseren har ikke noe i mot å spille på Anfield. "Liverpool er en drømmeklubb. Salif Diao og El Hadji Diouf har spilt der, men for å være ærlig trives jeg hvor jeg for øyeblikket. Du vet imidlertid aldri i fotball, ting kan forandre seg fort."
Skysports.com

Liverpool blir linket til Vedran Corluka i Tottenham. Kroaten kan bli tilgjengelig til sommeren etter at Harry Redknapp vil ha Kyle Walker som sitt førstevalg på høyrebacken neste sesong.
Givemefootball.com

Liverpool ser ut til å slå Tottenham og Manchester United i kampen om midtbanespilleren Moussa Sissoko i Toulouse. En overgang for 21-åringen ser ut til å være på trappene dersom partene kan komme til enighet om en overgangssum.
Daily Mail

Udinese følger Christian Poulsen, og håper å signere midtbanespilleren til sommeren. De er villig til å by £3M for 31-åringen.
goal.com

Tirsdag 1. mars

Damien Comolli sies å være begeistret for VfL Wolfsburgs midtbanespiller Diego. Anfield-klubben kan komme til å bruke £15M på 25-åringen.
givemefootball.com

Ifølge rapportene har Liverpool forhørt seg om Lyons venstreback Michel Bastos, og de røde kan komme til å legge inn et bud på €17 millioner.
givemefootball.com

Inntektene til Juventus sank med £33,5M i første halvdel av 2010/11. Serie A-klubben vil antagelig ikke ha ressurser til å hente Alberto Aquilani permanent for de £14M som ble avtalt i opsjonen sist sommer.
This is Anfield

Liverpool håper å hente Barcelonas Bojan Krkic på sesonglangt lån.
Caughtoffside.com

Liverpool følger Villarreal-forsvareren Mateo Musacchio. Spanske kilder melder at Damien Comolli har gitt Kenny Dalglish grønt lys for å følge opp interessen for spilleren som er et produkt av ungdomssystemet i River Plate.
Daily Mail

Birminghams midtstopper Roger Johnson kommer til å ignorere interesse fra Liverpool, Tottenham og Manchester United for å spille Europa League med Birmingham neste sesong.
Metro

Mandag 28. februar

Etter rapportene har flere engelske Premier League-klubber kontaktet Barcelona angående Bojan Krkic. Både Tottenham og Liverpool skal være interessert i spissen, mens også Arsenal sies å følge ham. Spilleren signerte en ny kontrakt i desember, og Barcelona er ikke ute etter å selge.
Skysports.com

Arsenal planlegger et sommerkjøp av Pepe Reina for £20M. Keeperen har også blitt linket til Manchester United.
Daily Star

Liverpool har gjenopptatt interessen for Hamburgs kantspiller Eljero Elia, men Juventus og Bayern München ønsker også nederlenderens tjenester.
People

Liverpool blir satt i forbindelse med en sommerovergang for Reading-spissen Shane Long.
Joe.ie

Liverpool-manager Kenny Dalglish vurderer en overgang for FC Køpenhavns venstreback Oscar Wendt.
Talksport.co.uk