Ulike rapporter om Carrolls skade

Tabloidavisen Sunday Mirror hevder at Andy Carrolls lårskade er såpass alvorlig at spissen kan komme til å miste resten av sesongen. Tony Barrett tror spilleren er tilbake om tre uker.

Andy Carroll kan kanskje ikke komme til å sparke en ball igjen denne sesongen. 22-åringen ble hentet for £35M fra Newcastle sist mandag, men sliter med å bli kvitt en rift i en lårmuskel. Skaden har holdt ham utenfor siden 28. desember.

Newcastle opplyste opprinnelig at skaden ville holde spissen utenfor i to uker. Medisinske eksperter, som behandlet Carroll, sa det var mer sannsynlig at han ville stå overfor et skadeopphold på to og en halv måned.

Noe av grunnen til at Newcastle bestemte seg for å selge storscoreren var delvis begrunnet i frykten for at spilleren kanskje ikke kom i aksjon igjen denne sesongen.

Liverpool har vært sparsomme med opplysninger om Carrolls skade, men de tror spilleren kun er uker unna å debutere. De risikerer imidlertid å forverre skaden hvis han gjenopptar treningen for tidlig.

Skaden, som sitter i en muskel over låret, har begrenset med blodsirkulasjon som hindrer helningsprosessen. Kenny Dalglish virker avslappet når det gjelder Carrolls skade.
- Det vil bare være noen få uker. Han har signert for fem og et halvt år, så hav er noen få uker? sa Kenny Dalglish på torsdagens pressekonferanse.

Engelsk presse har medelt at spilleren vil være ute i to til fem uker. Kevin Nolan uttalte til en tabloidavis tidligere i uken at han trodde Andy Carroll ville være ute i åtte uker.

Tony Barrett i The Times mener å ha god kilde på at Andy Carroll er tilbake om tre uker.