United-fans hetser Aldridge på Twitter

Etter at John Aldridge kritiserte Manchester United-fansens oppførsel under gårsdagens juniorkamp på Anfield, har Liverpool-legenden blitt utsatt for kraftig hets av United-fans via sin offisielle Twitter-konto.

Hatske meldinger og grov hets har tikket inn jevnt og trutt fra Manchester United-supportere etter at John Aldridge kritiserte United-fansens kvalmende oppførsel under gårsdagens kvartfinale på Anfield.

- Jeg ante ikke at det var så mange syke mennesker på Twitter, men gårsdagen beviste at det tydeligvis er det, skriver Aldo på Twitter i dag.

United-supporteren Richard Gibbs, som kaller seg @Gibbo1878, skriver blant annet til Aldridge at «ryktene har det til at du har «Hillsborough» tatovert på din penis. Kan du bekrefte det, John?»

Aldridge retweeter denne meldingen, og konstaterer rett og slett at den må være skrevet av en syk mann.

Hetsen av Aldridge fra United-supportere startet etter at Aldo i går ettermiddag la ut følgende Twitter-melding i forbindelse med juniorkampen på Anfield:

«Må høre på 300 Manchester United-fans synge sanger om Hillsborough, Heysel og andre kvalmende og syke sanger. Avskum er ikke et dekkende nok ord».

«6 kastet ut. 6 arrestert. 1 idiot avfyrte en røykbombe. Summerer dem opp. På en juniorkamp».

Dette førte til voldsomme reaksjoner fra en mengde United-supportere, som altså begynte å hetse Aldo på det groveste gjennom hans egen offisielle Twitter-konto.

Aldridge tar til motmæle mot flere av de som kommer med hatske meldinger, og utfordrer dem på om de virkelig står inne for og forsvarer en slik oppførsel som det man ble vitne til fra borteseksjonen på Anfield i går.

I et tilsvar til United-supporteren Paddy Madden, som ifølge sin egen Twitter-konto @p_madden er fast inventar på alt av Uniteds hjemme- og bortekamper, skriver Aldo blant annet: «Ikke begynn å snakke om grining, din drittsekk. Du ville ha visst hva dette dreide seg om om du selv hadde gått i 12 begravelser for barn, søstre, sønner, fedre og tvillinger. Du er syk.»

Aldridge ber også sarkastisk om å få adressen til flere av United-supporterne, for å kunne saksøke dem. Totalt har han tatt til motmæle mot 13 av innsenderne.