Utelukker ikke storsigneringer

Tom Werner sier eierne er forberedt på store utlegg på spillere. Hvert eneste pund som genereres skal brukes til å styrke klubben.

Liverpool blir blant annet linket til Luis Suarez, og verdsettelsen av Ajax-spissen varierer fra £18M til £20M. Liverpools dyreste spiller hittil er Fernando Torres til £20,2M. Liverpool kan fortsatt være i markedet for dyre spillere.
- Ja, se på historien vår, uttaler Tom Werner ifølge Telegraph.

- Boston Red Sox har de nest høyeste lønningene i baseball, og vi har vært suksessfulle, om ikke mer suksessfulle enn New York Yankees.

- Vi kommer fra et marked som er noe likt Liverpools. Vi er ikke New York eller London, og vi har vært suksessfulle med å generere inntekter som vi har ført tilbake til et fremragende lag.

- Vi skal ikke bli drevet av penger, men vi har opplagt ressursene til å ha noen transfermål.

- Vi er med på dette langsiktig og hvert eneste pund som vi tjener vil styrke klubben.

- Vi har store ressurser. Vi har et meget høyt lønnsbudsjett og det skulle ikke være slik at vi er på 12.plass i ligaen akkurat nå.

- Jeg ønsker ikke å få ned lønningene. Jeg ønsker å øke dem. Vi har ressurser til å gjøre det. Jeg synes bare vi bør prestere på et bedre nivå enn vi har gjort.

- Vi ser på oss selv som en topp fire-klubb. Vi har store ressurser. Samtidig må vi finne en måte å få klubben til å vokse. Ingen er fornøyd med ststus quo på Anfield fordi vi trenger å øke kampinntektene.

- Samtidig syens jeg det ser lyst ut langsiktig, og jeg er oppmuntret over noen av ideene for å øke inntektene.