Utslått i kvartfinalen i supportercupen

Liverpools førstelag kom seg til kvartfinalen i supportercupen, men tapte der for Blackburn. Liverpools andrelag kom ikke videre fra gruppespillet.

Supportercupen2011 gikk av stabelen på Snarøya i dag. Liverpool supporterklubbvar representert med to lag, og av disse var det Liverpool 1 som komlengst i turneringen. Det startet ikke så bra for førstelaget, somtapte 1-0 for Newcastle i sin første kamp. Men man rettet påinntrykket ved å slå West Bromwich hele 6-0 i den andre kampen, ogde røde visste før sin siste kamp at de ville gå videre med seier.Celtic 2 ble knust hele 6-0, og selv om tre lag endte på seks poenggikk Liverpool videre som puljevinner takket være en suveren målforskjell 12-1.

I1/8-finalen ble Celtic 1 slått 4-1, men da man kom til kvartfinalenvar laget svært skadeskutt og kunne mønstre bare en innbytter.Dermed tæret det for hardt på kreftene, og man tapte 4-2 forBlackburn. Et Blackburn-lag som slo Manchester City hele 6-0 isemifinalen og som holdt Arsenal til 1-1 i finalen. The Gunners vantimidlertid turneringen på straffesparkkonkurranse.

Liverpoolsandrelag, som bestod av spillere fra Liverbirds Oslo, spilte uavgjorti alle sine tre kamper i gruppespillet. 0-0 mot Stoke, 1-1 motCheltenham og 0-0 mot Wigan. Andrelaget hadde gått videre med seier isiste kamp mot Wigan, men slik resultatene ble holdt det kun tiltredjeplass i gruppa.