Utvidet deadline for stadion

Ifølge The Times har Liverpool fått utvidet fristen til å akseptere en leieavtale for Stanley Park fram til midten av oktober, etter at LFC kan vise til fremgang i sin søken etter stadionløsning.

Etter først å ha fått utsatt en endelig avgjørelse om Liverpool FC skal akseptere en årlig leie på £300000 for å leie i Stanley Park, hvor klubben har fått byggetillatelse til å sette opp en ny arena, har man nå fått ytterligere utsatt sin endelige avgjørelse.

Ifølge The Times fikk Liverpool og klubbens nye eiere utsatt fra den opprinnelige fristen 19.juni og fram til og med september med å avgjøre om man skulle bygge stadion i Stanley Park.

John W. Henry og hans menn vurderer om man skal flytte over gaten fra nåværende Anfield, eller bygge ut den legendariske arenaen. Etter flere møter med myndighetene skal fristen nå ha blitt utsatt til midten av oktober, etter lovnader fra LFC om at betydelig utvikling var gjort i forhold til et svar på stadionspørsmålet.

Det er ventet at “nye” Anfield vil ha en prislapp på om lag £350M og at en solid porsjon av det beløpet skal kunne finansieres av en stadionsponsor. Henry har selv gitt til orde for at man gjerne blir på et oppgradert Anfield, men at det er praktisk vanskelig å gjennomføre.