Vannet steg og Liverpool storspilte

Et voldsomt regnvær fredag kveld, som førte til oversvømmelse i kjelleren på Flanagans, og lørdagens flotte spill i Liverpools 3-1 seier over Bolton, er nok det deltakerne på supporterklubbens niende forumtur vil huske best fra sitt opphold på Merseyside.

13 supportere hadde meldt seg på høstens forumtur, og det var en spent, men optimistisk gjeng, som møtte hverandre for første gang i baren på Novotel hotell fredag ettermiddag.

Tradisjonen tro på disse forumturene, ble «isen brutt» ved en fellesmiddag på La Vina. På grunn av et voldsomt tordenvær med enorme nedbørsmengder ble oppholdet på det spanske tapasrestauranten i North John Street ekstra langt denne fredagskvelden.

Men etter hvert trakk følget til den irske puben Flanagans i Mathew Street, hvor man lokket med live-musikk i kjelleren. Bandet hadde imidlertid ikke spilt mange låtene før vannet fra gatene begynte å fosse inn i kjelleren på puben, og alle måtte evakueres til toppetasjen. Bandet klarte såvidt å berge instrumentene sine fra vannmassene, men fortsatte likevel spillejobben barføtt og med gjennomvåte buksebein! Musikerne sørget dermed for en perfekt avslutning på fredagskvelden.

Med sent avspark lørdag ettermiddag, benyttet de fleste i følget store deler av lørdagen til shopping. Klokken 14.00 var det avgang fra hotellet. Vel fremme på Anfield benyttet en del anledningen til å lade opp til kampen på puben The Park, mens andre valgte å se seg om i Anfield-området.

Selve kampen var meget severdig, selv om enkelte irriterte seg over det sene baklengsmålet og at de røde ikke klarte å omsette flere av sine store sjanser i tellende resultat. 3-1 over Bolton var uansett noe de fleste ville ha takket ja til på forhånd.

Turens fellesprogram ble avsluttet med en bedre middag på hotellet lørdag kveld, hvor mange avsluttet kvelden med å se Match of the Day sammen i hotellbaren etterpå.

Her kan du lese om tidligere forumturer:

Newcastle - mai 2011 3-0

Blackpool - september 2010 1-2
Bolton - februar 2010 2-0
Burnley - september 2009 4-0
Sunderland - mars 2009 2-0
Hull - desember 2008 2-2
Arsenal - oktober 2007 1-1
Sheffield United - februar 2007 4-0