Venter fortsatt på Anfield-debuten

Sebastian Coates har fortsatt til gode å spille på Anfield. Uruguayaneren innrømmer at han ser frem til å løpe ut på den berømte gressmatta for første gang.

Midtstopperen fra Uruguay skrev under for Liverpool i august, og har så langt spilt fire førstelagskamper for Anfield-klubben. Alle kampene har vært på bortebane. Nå håper han at han snart slipper til på eget gress også.

- Jeg har kun vært involvert i bortekamper til nå. Det ville ha vært fint å få spille på Anfield, sier Coates til LFC Magazine.

- Når du sitter på innbytterbenken ser du hvor lidenskapelig publikum er. Det hadde vært fint å få spille foran et slikt publikum, legger han til.

- Jeg er ikke overrasket over stemningen på tribunen, for jeg har hørt mye om hvor lidenskapelige Liverpool-supporterne er fra før. Men å bli fortalt noe kontra det å oppleve det selv, er to forskjellige ting.

- Det finnes lidenskapelige fans i andre deler av verden også, men jeg synes supporterne her er spesielle. De gjør det vanskelig for bortelagene å besøke Anfield.

- Engelsk fotball har mindre avbrudd i spillet og tempoet er høyere enn jeg er vant med fra Uruguay. Men jeg forsøker å venne meg til det litt om senn. Jeg kommer fra en liga der tempoet er langt lavere, og hvor du får god tid til å tenke over hva du skal gjøre. Jeg må forbedre meg på dette feltet. Jeg må forandre meg, men jeg mener jeg allerede er i ferd med å forandre meg og finne meg godt til rette i den engelske ligaen. Jeg antar det vil gå bedre og bedre med tiden.

- Jeg tror ett år vil være nok til å bli helt akklimatisert. Jeg lærer mye av Jamie Carragher, Daniel Agger og Martin Skrtel. Det er logisk for laget og klubben å forvente at jeg skal være akklimatisert i løpet av ett år, så jeg vil gjøre mitt beste for å innfri de forventningene. Jeg tror jeg vil klare det.