Viktig reservelagskamp i kveld

Liverpools reservelag har håp om å vinne Premier Reserve League Northern Group B, og spiller en svært viktig bortekamp mot Manchester City i kveld. De røde må ta minimum fire poeng på sine to siste kamper for å bli avdelingsvinnere.

Trener Pep Segura innrømmer at det vil være fantastisk å vinne avdelingen, men poengterer at det viktigste er å produsere spillere for førstelaget. Kveldens kamp har avspark klokken 20.00, og sendes direkte på LFC TV Online.

Blackburn Rovers topper Liverpools avdeling med 26 poeng. Sunderland på andreplass har 24 poeng. Begge disse lagene er ferdigspilt. Liverpool på tredjeplass har 22 poeng, og altså to kamper igjen å spille. En seier med to mål borte mot Manchester City på Hyde FC sin bane i kveld vil føre til at de røde kun trenger uavgjort i sin siste kamp for sesongen, hjemme mot Manchester United. Målforskjellen er slik at en ettmålsseier i en av kamp og uavgjort i den andre ikke vil holde, da Blackburn har scoret flere mål enn Liverpool.

- Det er vanskelig å forandre en filosofi og en spillestil på bare fire uker. Det viktigste er utviklingen til spillerne, ikke bare i kamper men på trening hver eneste dag. Det var fint at vi vant vår første kamp mot Bolton, men det har ikke prioritet, sier Pep Segura som altså avløste John McMahon som reservelagsmanager for en måned siden.

- Det er mulig å vinne de to siste kampene, og vinne ligaen. Men vi kan også tape de to kampene. Dette er vanskelige kamper, og vi vet vi må spille opp mot vårt beste for å ta poeng i dem. Vi har også et handicap i og med at noen av våre spillere, som John Flanagan og Jack Robinson, har blitt flyttet opp i førstelagstroppen.

- Dersom vi har alle våre beste spillere tilgjengelig og vinner ligaen, så er det fantastisk. Men vi må også ta hensyn til U18-laget og førstelaget, og vi vet ikke hvem vi vil ha tilgjengelig før like før kampen.

Adam Morgan er igjen aktuell for reservelaget etter at han scoret i sin debut mot Bolton. I helgen scoret han for U18 i 6-0 seieren over Manchester United. 16-åringen har vist seg som en målmaskin denne sesongen.

- Vi forstår at Adam Morgan er en målscorer av rang. Vi er veldig godt fornøyd med fremgangen hans. Han scorer for U18 og gjorde det også for oss i vår forrige kamp mot Bolton. Han har gjort det veldig bra, spesielt etter at U18 mistet Michael Ngoo på grunn av skade tidligere i sesongen. Han er en fantastisk spiller som kan ha en lys fremtid, mener Segura.

Liverpool reservelag har spilt borte mot Manchester City i Hyde en gang tidligere denne sesongen. De røde vant nemlig 1-0 der i Lancashire Senior Cup i januar.

- Jeg har sett dette laget før. Det er et sterkt lag. Vi vet hvordan vi ønsker å gå til kampen, og forhåpentligvis klarer vi å sette våre ideer ut i livet. Totalt sett har vi mange kamper igjen for U18 og reservelaget, og vi kommer fortsatt til å rotere på spillerne. Karer som Krisztian Adorjan og Adam Morgan var slitne etter å ha spilt for begge lag i forrige uke. Det er vanskelig, men vi skal prøve å håndtere dette.