Vil Ferguson benytte Vidic?

Midtstopper Nemanja Vidic er tilbake etter skade for Manchester United, men United-manager Alex Ferguson er usikker på om han skal starte kampen mot Liverpool med serberen.

Vidic spilte EM-kvalifiseringskamp for Serbia denne uken. Han har imidlertid ikke vært i aksjon for Manchester United siden august grunnet en skadet leggmuskel.

- Det store spørsmålet er om Vidic er klar for denne kampen. Han spilte sin første kamp etter skaden for Serbia på tirsdag, hvor han spilte hele kampen. Han er under vurdering til lagoppstillingen, for han er en meget duellsterk spiller, uttaler Alex Ferguson til Daily Mail.

- Han kom tilbake og følte seg i fin form. Men kampene mot Liverpool er så intense og tærer på kreftene, slik at du ønsker at alle skal være i 100% form. Det hele vil avhenge hvordan han føler det selv, legger United-manageren til.

Gjestene må fortsatt klare seg uten Tom Cleverly som skadet ankelen for en måned siden, og forsvarer Rafael, om vi skal tro Daily Mail. Brasilianeren er imidlertid tilbake i full trening etter å ha fått skulderen ut av ledd.