Vil ha fortsatt spill i Europa

Jamie Carragher understreker at det vil være veldig viktig for de røde å komme seg til spill i Europa også neste sesong, og at hjemmemøtet med Tottenham ligger an til å bli en storkamp.

- Jeg vet det er mye snakk om hvorvidt folk ønsker at vi skal ende som nr.5 eller ikke, men for meg er Liverpool synonymt med europeisk fotball, forklarer Carra til Liverpool Echo. – Det er hva denne klubben dreier seg om og jeg er desperat etter å få oss dit.

- Det er et trofé til å kjempe om. Jeg ville ha elsket å kunne vært i Dublin om et par uker. Det ville ha vært fantastisk for oss og fantastisk for supporterne.

- Hvis vi fortsetter å vinne kamper, da vil vi ha en god sjanse til å kvalifisere oss, men slik tenker sikkert Tottenham også.  Jeg tror møtet med Spurs nå kan bli en stor kamp, tenker Jamie om sesongens siste kamp på Anfield 15. mai.

- Det er viktig for laget å fortsette å vinne og beholde den gode følelsen. De siste 18 månedene har ikke vært gode for klubben, det har vært vanskelig. Nå kan vi imidlertid begynne å se fremover og forvente å vinne når vi skal spille kamper.

- Jeg husker kampen vi hadde mot Tottenham forrige sesong. Vi kjempet fortsatt for 4.plass på det tidspunktet og vi var ikke inne i en god periode, men publikum var fantastisk og det ble en stor kveld hvor vi slo dem.

- Jeg tror det vil bli det samme når vi skal spille mot dem om et par uker, men først må vi sørge for å få et godt resultat mot Fulham.

- Jeg kan selvsagt forstå hvorfor supporterne ikke ønsker at vi skal være med i Europa League. Spille torsdag og søndag gir deg ikke mye tid til å hente deg inn, supplerer Carragher ifølge skysports.com.

- Jeg er sikker på at vi kommer til å få inn noen nye spillere i troppen neste sesong, slik at vi får en større spillerstall enn vi har nå og flere spillere som kan være involvert.

- Når du spiller bare hver lørdag, er det vanskelig å holde spillere fornøyd fordi du ikke endrer så mye på laget. Da ender du opp med ti eller tolv misfornøyde spillere. Noen ganger kan det å ha flere kamper holde alle i klubben fornøyd.