Vil vurdere fremtiden etter sesongslutt

Christian Poulsen sier til Telegraph at han vil vurdere sin Liverpool-fremtid etter sesongslutt. Dansken hevder at hans familie trives på Merseyside, men avgjørelsen vil bli tatt ut fra sportslige vurderinger. Etter sesongslutt vil han diskutere sin fremtid både med klubben og sin familie.

Poulsen vet han ikke er noen favoritt hos The Kop, men dansken insisterer på at det er en situasjon han klarer å hanskes med.

- Familien min trives veldig bra her, og det gjør jeg også. Jeg skrev under på en treårskontrakt, men vi får se etter denne sesongen. Du vet aldri i fotball. Det hele avhenger av en rekke faktorer, men jeg er glad for å være er og jeg er lykkelig i klubben, bedyrer dansken som ble far for tredje gang denne uken.

- Laget får god støtte fra tribunen, og det er forståelig at nye spillere som ikke har vært her så lenge ikke har den samme kreditten til å begynne med, sier han om kritikken fra tribunene.

- Oppnår du gode resultater, vil fansen begynne å støtte deg, så det tar jeg med stor ro. Dette er en klubb med en stor historie, og som spiller må du levere varene og spille en del kamper. Jeg har spilt fotball rundt om i Europa i 10 år, og har hatt mine oppturer og nedturer. Jobber jeg hardt, kan jeg få gode tider her også.

- Den nye manageren gjorde det tidlig veldig klart at han trengte alle spillerne, og at han var veldig åpen og ønsket å hjelpe hver eneste spiller. Det er en god stemning i troppen, og det hjelper selvsagt at manageren har stor tillit blant fansen.

- Vi har vært gjennom en tøff periode. Det har vært vanskelig for alle i klubben, og vi har også en rekke nye spillere. Resultatene har blitt bedre nå, og alle tror på en god sesongavslutning. Vi er fortsatt ikke der vi ønsker å være, men vil vil fortsette å jobbe, og forhåpentligvis kan vi avslutte sesongen i en god posisjon.