Vinn en drømmedag på Melwood

Ving og Liverpool FC Supporters’ Club Scandinavian Branch har gleden av å invitere til en konkurranse med en helt unik premie.

Premien:
Fredag 2. desember 2011 flyr du fra Oslo til Manchester. Herfra blir du transportert til Liverpool FC sitt flotte treningsanlegg Melwood. På Melwood får du en drømmedag hvor du bl.a. vil få møte en av førstelags spillerne til en uformell og personlig prat. Etter en dag med uforglemmelige opplevelser flyr du tilbake til Norge på kvelden.

Hvor stor Liverpoolfan er du?
Alt du trenger å gjøre er å sende et bilde av deg selv i din beste og mest kreative Liverpool FC oppkledning til [email protected].
Så her handler det om å vise seg frem fra din mest røde side som supporter. Bildene vil bli publisert på blogg.ving.no. NB: Husk å skrive hele navnet ditt i e-posten.

Hvem kan delta i konkurransen ?
Alle som har reist med Ving til Liverpool i løpet av denne sesongen eller som har bestilt en Liverpool reise hos Ving innen torsdag 17. november.

Grunnet det praktiske opplegget under dagen, samt møte-praten med LFC spilleren, er det en fordel om man kan kommunisere brukbart på engelsk.
Vinneren må kunne reise 2. desember. Passer ikke dette vil premien gå til den neste på listen over vinnerkandidater.

Ingen ansatte i Ving eller ansatte/styremedlemmer LFCSCSB eller deres nærmeste familie kan delta i konkurransen.

Konkurransen avsluttes mandag 21. november kl 08.00 og vinneren kåres av en jury fra Ving og LFCSCSB.