Warnock fortsatt bitter på Liverpool

Neil Warnock er fortsatt bitter på Liverpool, en klubb han holder ansvarlig for at han rykket ned med Sheffield United i 2007. Nå ønsker han hevn som QPR-manager.

Daværende Liverpool-manager Rafael Benitez stilte med et reservepreget mannskap mot Fulham like i forkant av Champions Legue-finalen i Aten, og Fulham vant kampen 1-0. Fulham endte ett poeng foran Sheffield United på tabellen, og Warnocks lag rykket ned. Siden den dagen har Warnock båret nag til Liverpool.

- Jeg kommer aldri til å glemme Liverpool. Jeg tenkte på det igjen når jeg så at de tapte mot Fulham med fullt lag denne uken. Det laget Benitez stilte med for fire år siden var en skam, og jeg kommer aldri til å glemme noe slikt, uttaler Warnock til London Evening Standard.

- Jeg liker Liverpool som klubb og deres manager Kenny Dalglish. De blir et lag å regne med de kommende årene. Men jeg tror til og med deres fans var oppbrakt over det som skjedde. Det holdt Fulham i Premier League. Jeg vil alltid huske Benitez sitt laguttak, og jeg vil alltid være bitter på grunn av det som skjedde.

QPR har plukket ni poeng på bortebane så langt denne sesongen, noe som er to mer enn de har sanket hjemme på Loftus Road. Warnock prøver å fjerne presset på sine spillere foran lørdagens kamp på Anfield.

- Det finnes ikke noen vanskeligere bane å besøke enn Anfield. Jeg har fortalt spillerne at de skal nyte kampen. Ingen forventer at vi skal ta poeng, så vi kan like godt nyte kampen.

- Jeg ønsker ikke å reise dit bare for at skal forsvare oss og bli slått. Vi kan like godt prøve å vinne kampen. Tar vi poeng, vil det være en bonus. Alle vet at vi vil sanke majoriteten av poengene våre mot de 13-14 klubbene nederst på tabellen.