West Bromwich U18 - Liverpool U18 0-2

Liverpool U18 vant i dag 2-0 borte mot West Bromwich Albion. Krisztian Adorjan ga de røde ledelsen i første omgang. Adam Morgan fastsatte sluttresultatet til 2-0 etter hvilen. Resultatet medfører at Rodolfo Borrells gutter passerte Everton på tabellen, og for øyeblikket kan titulere seg serieledere.

Liverpool: Stephens; Rafferty, McGiveron, Sama, Smith; Coady, Roddan; Peterson (Walsh 65), Adorjan (Hatch), Silva; Morgan
Reserver: Belford, Poor, King.

Liverpool har tatt ledelsen etter et utmerket skudd av Krisztian Adorjan noen få minutter før pause.

Stillingen er 1-0 ved pause. Ifølge meldinger på twitter har Liverpool dominert stort og bare en god keeper hos hjemmelaget har sørget for at West Brom fortsatt er med i kampen.

Adam Morgan har gjort det igjen. Annen omgang var ikke særlig gammel før han økte til 2-0. Meget flott raid av Brad Smith i forkant. Australieren serverte ballen på et sølvfat for spissen. Toni Silva også involvert i scoringen, med en flott cross til Smith.

Liverpool dominerer kampen fullstendig, og et nytt raid av Toni Silva er nær ved å føre til at Liverpool gjør sitt tredje mål.

Den unge svensken Kristoffer Peterson forlater banen, og inn kommer Tom Walsh.

West Bromwich har sin beste sjanse så langt, etter litt frem og tilbake. McGiveron med en veldig bra blokkering av O'Sullivans skudd.

Ti minutter igjen å spille. WBA sender mange folk i angrep og prøver å slå langt nå. Liverpool er farlige på kontringer.

West Bromwich er nær ved å redusere, når Adil Nabi barberer tverrliggeren med et skuddforsøk. Liverpools keeper ville ikke hatt en sjanse om ballen hadde gått under tverrliggeren.

Lewis Hatch kommer inn for Krisztian Adorjan i sluttminuttene.

Kampen er over. Komfortabel Liverpool-seier, og dermed er det klart for toppoppgjør borte mot Everton i neste kamp. Rodolfo Borrells gutter har nå like mange poeng som de blå, har en betraktelig bedre målforskjell og har også spilt en kamp mindre. De røde er med andre ord serieledere. Adam Morgan har nå gjort mål i 14 kamper på rad, og har faktisk gjort hele 19 mål på disse 14 kampene!

Før Everton er vertskap for Liverpool i toppoppgjør rundt middagstider tirsdag, skal de imidlertid spille bortekamp mot Manchester United på lørdag. I sin siste kamp for sesongen har de blå bortekamp mot Leeds.

Liverpool har på sin side bortekamper mot Sheffield United og Wolverhampton, samt hjemmekamp mot Wolverhampton, som sitt gjenstående program etter Everton-matchen.