West Ham kommer for tidlig for Carroll

Kenny Dalglish opplyser at Andy Carroll ligger foran skjemaet i rehabiliteringen, men spissen er fortsatt et stykke unna debuten. West Ham til helgen kommer definitivt for tidlig.

Andy Carroll har ennå ikke debutert for Liverpool etter rekordovergangen fra Newcastle på grunn av en lårskade. Spissen har trappet opp treningen denne uken, men Kenny Dalglish tilbakeviser påstander i pressen om at Carroll kan være aktuell mot West Ham til helgen. Manageren nevner fortsatt ingen dato for når vi kan komme til å få se Carroll på banen, men spilleren ligger i hvert fall foran skjema.
- Han har gjort alt som har blitt forventet av ham frem til nå. Det medisinske personalet og vi på fotballsiden er henrykt over fremgangen hans, sier Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Han har fortsatt litt igjen før han kan vurderes til kamp, men han er heller trolig litt foran enn bak skjema.

- Det er flott for ham, og det er flott for oss. Han ønsker å spille kamp, men tålmodighet er opplaget et ord vi må ta i bruk for ham og for oss.

Det er tre uker siden Carroll ble Liverpool-spiller. Dalglish er fornøyd med måten Liverpools nye nummer 9 har funnet seg til rette i klubben
- Han ser ut til å være tilfreds med seg selv. Klart det er en stor overgang etter å ha blitt født og oppvokst i Newcastle til å flytte derfra, men han har funnet seg fint til rette.

- Han ble med og kom sammen med guttene i Praha i forrige uke, og han gjør det samme nå. Jeg tror han føler seg mer komfortabel enn han gjorde for to eller tre uker siden, noe som er veldig viktig for oss fordi han har reist fra sin hjemby. Det er opp til oss å forsøke å få ham til å føle seg komfortabel.

- Han må også hjelpe seg selv, så mellom oss to tror jeg det vil bli et godt forhold. Når det gjelder det spillemessige, må vi bare være tålmodige og sørge for at han spiller når han er skadefri og bra til å spille.

Dalglish og Carroll ble fotografert sammen på Boyzone-konsert i Liverpool Echo Arena i går kveld.
- Det var ikke et stevnemøte! Det var tilfeldig at han var der! fleiper Dalglish.

- Jeg var med Marina og hennes mor, så jeg var ikke den eldste personen der!

- Det var en god konsert. Ronan (Keating) kom i går morges med sin lille gutt. Vi ordnet en trøye til ham, han så på treningen en stund og så dro til generalprøven.

- Jeg tror Andy kanskje likte det litt bedre enn det jeg gjorde!

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken