Wigan tror på ny overraskelse

Etter et sterkt uavgjort resultat mot Chelsea i helgen håper målscorer Jordi Gomez og et Wigan i form å gjenta overraskelsen når Liverpool kommer på besøk. Fortsatt billetter igjen til Blackburn-kampen.

I bra form
- I de tre eller fire siste kampene har laget spilt veldig bra og med selvtillit, som igjen tillater spillerne å vise sin beste form, noe som igjen gir de resultatene vi har hatt, sier Jordi Gomez til Wigan Evening Post. Gomez var mannen som utlignet sent i lørdagens kamp mot Chelsea og snøt gjestene fra London for seieren. Wigan har to seiere, to uavgjorte og et tap mot Arsenal på sine fem siste kamper

- Dette resultatet gjør at vi ser fram til onsdagens kamp mot Liverpool med tro, og vi bryr oss ikke om hvem motstanderen er når vi spiller slik vi vet vi kan.

- Ingen kan nekte for at vi fortjente minst et poeng mot Chelsea og utfordringen er nå å gjøre det minst like bra på onsdag.

- Vi har et hardt kampprogram i jula, men du må bare prøve å gjøre ditt beste i hver kamp. Vi ser bare mot neste kamp, og vi er alle nå fokuserte på møtet med Liverpool. Vi vil gjøre det vi kan for å få et nytt godt resultat.


Blackburn-billett til medlemmer
Liverpool FC bekreftet i dag at Liverpool v Blakcburn på 2.juledag fortsatt ikke er utsolgt. De som er medlem og har fancard har mulighet til å prøve å sikre seg billett(er) av det begrensede utvalget som er igjen.