Wilson håper på en ny sjanse

Danny Wilson fikk en sjelden sjanse til å vise hva han duger til mot Sparta Praha i Tsjekkia. Nå håper han også å få spille returkampen på Anfield i morgen.

- Alt i alt var vi ganske godt fornøyd med 0-0 på bortebane i den første kampen. Det var ikke det verste resultatet vi kunne få. Jeg føler at vi kan vinne hjemmekampen i morgen kveld, sier den unge skotten til Liverpool Echo.

- Det var viktig at vi ikke tapte i Praha. Nå ser vi bare frem til returkampen, legger 19-åringen til.

- Sparta spilte bra, men jeg mener vi kontrollerte mesteparten av kampen, og de skapte ikke så mange problemer for oss.

- På Anfield vil det bli en mer åpen kamp. Sist torsdag var vi fornøyd med ikke å slippe inn mål foran returkampen. Dette avgjøres over to kamper, ikke i den første kampen, så vi måtte sørge for at vi fortsatt hadde en sjanse. Vi gjorde det ved å spille 0-0, så nå ser vi frem til en åpnere kamp på Anfield.

- Det ble ikke skapt mange målsjanser i Praha. Det gjaldt begge lag. Fra et nøytralt ståsted var det kanskje en kjedelig kamp. Men du får av og til slike kamper i fotball, og vi er glade for at vi ikke tapte. Nå ønsker vi å avgjøre dette til vår fordel i morgen.

- Jeg hadde ingen problemer med å håndtere stemningen i Praha. Jeg har spilt i store kamper som det der tidligere, både mot Steaua Bucharest og andre kamper. Så det påvirker meg ikke på noen annen måte enn at jeg synes det er morsomt.

- Kenny var fornøyd med måten vi hadde opptrådt på i første omgang, i pausen i Praha, men han ønsket litt bedre angrepsspill. Vi prøvde å få pasningsspillet til å gli, og åpne dem opp, i annen omgang, men de var godt organiserte, akkurat som oss. Så det var litt katt og mus til tider.

- Nå må vi bare prøve å angripe dem litt mer på Anfield. Som sagt er ikke 0-0 det verste utgangspunktet vi kunne ha hatt, og vi får en ny sjanse til å slå dem i morgen kveld.

- Det er viktig for meg å vise manageren hva jeg duger til, og forhåpentligvis klarte jeg det i Praha. Jeg er glad for alle kamper jeg får spille, da jeg ikke hadde spilt siden Utrecht-kampen for to måneder siden.

- Kenny brukte meg som venstreback i forrige uke, men det betyr ikke at han ser min fremtid der. Jeg er ikke så sikker på at venstreback er fremtiden min. Jeg har sagt tidligere at jeg vil spille der manageren ønsker å bruke meg. Det viktigste nå var at jeg fikk 90 minutter på banen. Det var av større betydning enn posisjonen jeg spilte i.

- Jeg er glad for at jeg gjennomførte kampen på en god måte, og forhåpentligvis får jeg spille hyppigere fremover. Det blir vanskelig, da det er mange spillere som kan spille venstreback i denne klubben. Dersom manageren ønsker at jeg skal spille der, så gjør jeg det. Jeg kan ikke kreve å få spille midtstopper sammen med noen. Det må manageren avgjøre. Det eneste jeg kan gjøre er å vise ham hva jeg duger til når jeg får sjansen.

- Dersom han liker det han ser, vil han bruke meg. Dersom ikke, må jeg jobbe litt hardere. Jeg vet jeg har spillere foran meg i køen akkurat nå. Jeg må fortsatt vise fremgang og lære av treningene, så får vi ta det derfra.